Inlägg från: Erese |Visa alla inlägg
  • Erese

    50-talstråden - den nya!

    Hej!

    Har haft mycket att göra på senaste tiden, läste igenom i den gamla tråden och såg att några redan gift sig och några är nära. Vi har ca 1månad kvar och det är mycket små detaljer kvar...suck! Börjar känna mig jätte stressad.

    Jag hade tidigare redan bestämt vad ajg skulle ha för dekoration till håret, men helt plötsligt började jag tvivla. delvis pågrund av att jag är rädd för att deninte kommer funka med klänningen..som ännu inte kommit. Sprang på en vacker hårdekoration på stan idag och kund einte låta bli. Så, nu har jag två alternativ och inom 10 dagar måste jag bestämma mig vilken ajg vill ha. Men det kanske blir lättare efter jag varit hos frisören och gjort provuppsättning..får se. Ska lägga in bild på den jag köpte så ni får se.

  • Erese

    Behövde i nte göra något svårt val vid hårdekoration, den jag köpte höll knappt över helgen.Pärlor ramlade av och kammen pajade, usch! tänk om jag haft den på bröllopet.

    Vi har kommit på en fiffig idé till gästbok Vi har köpt en massa retro vykort i lite större modell som var och en av gästerna får skriva ett medelande på. Vi tänkte antingen binda ihop detta som en bok med hjälp av hålslagare och hårt omslag med metallringar eller ett album med plastfickor, lutar mot det första förslaget.

    KatjaB-Er idé med att använda en gamal skrivare är jätte kul vilken trevlig touch.

    Jag kommer överraska min blivande man med en helt ny ring. Han klagar på sin förlovningsring pågrund av att den är för stor och eftersom man måste göra en helt ny ring när materialet är titanium  så har vi valt att inte göra detta. Men nu har ajg köpt en helt ny och det fina i det hela är att vi får komma in och byta ut denna till en exakt likadan men i rätt strl om denna skulle vara för liten/stor. Han kommer inte ha någon aning om detta fören vi står vid altaret..hi hi
    Hoppas han blir glad annars blir det pinsamt för mig.

  • Erese

    Klänningen har äntligen kommit! Åååå..så spännande

    Ang dekorationer känner jag mig helt vilse, aom jag har förstått så verkar krögaren inte riktigt gilla idén med att dra in egen dekoration allt för mycket. Inget han säger högt men jag anar det. De dukar och fixar allt innan vi kommer och om vi då ska dra in egna dekorationer så, ja..blir det lite mer bökigt. Verkar som de går mycket på rutin. Hhmm..får se hur vi gör. Lokalen i sig är väldigt vacker, men inte någon 50-tals känsla förhuvudtaget, mer skärgårds känsla faktist.

    Har ni några enkla billiga tips på dekorationer som kan leda en in i 50-tals andan??

  • Erese

    Jösses! Insåg igår att det bara är ca två veckor kvar till bröllopet. Stressigt värre!

    Hämtade klänningen i veckan och den satt ok, förutom att den hasar sig ner så att tuttarna vill hoppa ut..inte så bra. Måste fixa det och fort. Suck! men annars var den kanon. Valde verkligen rätt klänning.

    just nu försöker vi färdigställa vårat festprogram och pysslar ihop fina vimplar att dekorera med.

    Vi har verkligen mycket fix kvar att göra och jag förstår inte hur vi ska hinna med allt i tid. Hhmm..får ta det viktigaste först och jobba oss ner på listan, så får vi se vad vi hinner med.

  • Erese

    Hej!

    Nu har även vi blivit Herr och Fru *** Jag har laggt upp en bild hittils i galleritet.

Svar på tråden 50-talstråden - den nya!