Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    50-talstråden - den nya!

     


    icimici skrev 2010-05-29 22:23:43 följande:
    vi har tänkt göra såna snacks skålar själv utav lp skivor, tänte kolla in loppis och second hand :)

    hur får du till kanten?


  • KatjaB

     


    Junebug skrev 2010-05-30 00:30:53 följande:
    Hejhej! Idag kom min klänning från Honeypie och jag är helt överlycklig. Love at first sight. Sitter som en smäck och är fluffigare och vackrare än jag hade vågat föreställa mig! Bild kommer så småningom.. Hoppas planeringen går bra för er andra!

    härligt antar att den var bättre än traderaklänningen du funderade på ett tag?


  • KatjaB

    Vi offrade två gamla vinylskivor igår, och de blev riktigt bra
    Så nu när vi inte vill offra fler av våra egna ska vi köpa fler på myrorna och få till fler skålar. Det var ju riktigt enkelt att göra skålarna


  • KatjaB

    erese: vad kul! vi har från titanringar och deras går ju att storleksändra (som tur är för S ring är också för stor)

    Idag fick jag hem en fin gammal skrivmaskin, remmington från 1959, som vi tänkte ha istället för gästbok. En kompis morfar ville bli av med den och gav oss den. Sen är jättefin, luktar lite unket bara men det försvinner väl


  • KatjaB

     


    annaochmias skrev 2010-06-02 11:43:30 följande:
    Vilken kul idé med den gamla skrivmaskinen! Aj lajk!

    ja, det blir kul tänkte göra en fotobok sen med alla bröllopsbilder, och då lägga in alla texter folk skrivit, tror det blir bra


  • KatjaB

    hur går det för er här i tråden? börjar det närma sig för er? Vi har tre veckor kvar. Fick hem våra upputsade ringar idag och sambons som skulle minskas i storlek har blivit för liten och passar inte längre Störande, men det ska väl lösa sig. Hoppas de inte känner att de måste ta full betalning om vi ska ändra den igen bara.


  • KatjaB

    yey! mitt flor från etsy.com har kommit. Den är hur fin som helst, hade fastnat i tullen men nu är den äntligen här.. så alla mina kläder o accesoarer är klara till bröllopet, känns ju väldigt skönt såhär drygt 2 veckor innan bröllopet.
    Simons kläder ska komma nästa vecka, hoppas det inte blir några förseningar o att de passar.


  • KatjaB

    nu är vi gifta
    Vill ni se bilder på vårt bröllop med 30-40-tals tema kan ni kika på lite bilder i gästboken.. mer kommer successivt på bloggen.

    giftassugen.blogg.se


  • KatjaB

     


    Cltsp skrev 2010-07-13 09:56:51 följande:
    Grattis KatjaB, jättekul att äntligen få se bilder från er stora dag! Ni ser strålande ut! Jag älskar din frisyr och klänning, superfina bilder! Vad roligt att så många av gästerna hade gått in för det också, det förhöjer verkligen stämningen eller hur!? :D

    tack ja, vi blev verkligen överraskade över hur mycket de ansträngt sig.. som min moster som hade beställt sin klänning från england o ett par vänner till oss som tagit sig till stockholm och beyond retro för att hitta rätt kläder.


  • KatjaB

     


    annaochmias skrev 2010-07-17 13:03:27 följande:
    Grattis till er nygifta! :D   KatjaB, hjälp vilken tårta! Nu vet man vem man INTE ska använda... :-O

    hahaha, ja vad ska man säga.. de är ju riktiga idioter. jag tror nog faktiskt att det är lite så att de har blivit för stora och därmed slutat att bry sig om sina kunder. Men sånt brukar ju straffa sig i längden får man väl hoppas iallafall.


  • KatjaB

     


    AnLa skrev 2010-08-04 16:57:10 följande:
      Tack! Tyvärr är jag inte ens där än. Jag har en 50x40 cm bit flor, och en blomma med spänne. Jag behöver veta hur jag klipper floret, hur jag syr ihop det snyggt etc! Någon idé? Jag vill inte sätta saxen i biten ännu...i värsta fall gör jag någon blomapplikation av det hela, men jag ger inte "upp" än!

    hur ska den sitta, som ett "band" över ansitet så det sitter fast på båda sidor (tip vid tinningarna) eller ska du has en blomma med lite flor under?

    om det ska sitta som mitt gjorde  så klipper du till en bit som är rektangulär och lagom lång så att du kan fästa den över ansitet, sen rynkar du ihop på båda ändar och fäster antingen en kam i eller så fäster du den direkt med hårnålar. Och så rosen bara över.


Svar på tråden 50-talstråden - den nya!