Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Oh lilla sötisen!! KOmmer man kunna se bild på henne på webversionen av tidningen imorgon? Vet att vi fick se T där när hon fyllde 7.
    Tror säkert barnen kommer även om det är morsdag. Annars får ni väl improvisera och ta det någon annan dag.


    Sonja68 skrev 2010-05-25 13:08:24 följande:
    Hon ska få ha sitt första kalas med inbjudna från dagis. Vi var på cykeltur i söndags och hon delade stolt ut inbjudningarna personligen till de som var hemma, och stoppade i brevlådorna till dem som inte var hemma. Hon är så söt så man vill bara äta upp henne. Med blonda flätor och stor glad mun ♥KOm igår på att kalaset är på söndag och då är det ju MORSDAG !!! Hade helt glömt det. Ja, ja de som kan komma kommer, det är inte mer med det. Bara NÅGON kommer...

     

  • lanovia 08

    På söndag blir första morsdag som jag är mamma. Undrar om maken tänker på det?? Skall försöka att inte pika honom innan...

  • lanovia 08

    Undrar just varför jag sitter och pratar med vänner på Facebook, tittar här och fixar lunch åt maken när det är meningen att jag skall skriva en CV. Har inte hunnit på hela dagen så jag får ju passa på nu när E sover (har varit ensam med henne hela dagen därav att jag inte fått någon avlastning för att skriva den tidigare idag). Snart kommer maken hem och då kommer jag börjar prata med honom, DISCIPLIN nu alltså.

  • lanovia 08

    Just det ja glömde kommentera Leksi. Vad duktigt han går upp. Nu väger han bara 100g mindre än vad E gjorde för 3v sedan.

  • lanovia 08

    Jobbigt system i Danmark Hvidis.
    Men får du inga pengar när du är hemma nu då? E är ju äldre än 6 mån.

  • lanovia 08

    Huvvudsaken att någon sparat.
    Men du skall kanske börja jobba om 3 mån?

  • lanovia 08

    Nu har jag äntligen fått iväg mitt CV och skall gå och nanna. Får förhoppningsvis 5h att sova innan det är dags att amma.
    E sover verkligen jätteduktigt på natten det dumma är ju att man inte själv går och lägger sig samtidigt som henne utan väl nattad vill man ju ha lite egen mystid.
    Men nu godnatt!

  • lanovia 08

    Godmorgon alla!

    Fru sy jobbar du fortfarande mer än 100%?

  • lanovia 08

    Idag är jag supertrött, har ställt in dagens aktiviteter och tänker bara vara med E, greja hemma och förhoppningsvis få lite maketid ikväll.
    Denna vecka är helt otrolig, känns som att vi bara flänger runt och löser av varandra i att ta hand om lillstumpan. Orkar inte mer går ide för dagen.

  • lanovia 08

    Fru E, SKIT också!!! Var ju verkligen inte så här det skulle gå denna gång om jag hade fått bestämma det minsta lilla. *kramar läääänge*

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...