Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Jag är svintrött idag för jag har sopat glas hela natten efter mitt kraschade glashus.


    Daa skrev 2010-05-20 07:06:07 följande:
     E: Fortsätter hålla tummarna stenhårt (har ingen som helst rättighet att börja prata om att man ska försöka att inte noja så mycket, snacka om att det skulle vara att kasta sten i glashus!  Men en kram kan jag ju alltid ge ).
  • lanovia 08

     


    Daa skrev 2010-05-20 07:06:07 följande:
    Tack för peppningar. Jag är inte övertygad om att bultandet och vibrationerna är normalt, men det händer ju så mycket annat konstigt, så varför inte? Om man kan bli täppt i näsan och få lock för öronen för att man är gravid borde man ju kunna uppfatta viss aktivitet i själva området Där Allt Händer. Bara en sådan sak som att jag får ont i ett revben i samband med ÄL borde ju medföra att jag är beredd på allt möjligt logiskt och ologiskt. Kände mig genast mer gravid i morse när tandborstningen fick samma effekt som att stoppa två fingrar i halsen. Nu ska jag jobba. Önskar er en härlig torsdag. Massa kramar till er alla.

    Allt kan hända i denna konstiga sak som kallas kropp. Jag fortsätter hoppas och vägra tro annat än att det skall gå vägen. *kram*
    Vad gäller tandborstningen- det där känner jag igen var länge jobbigt att borsta tänderna men släppte någonstans halvvägs tror jag. Skölja med Flux var jobbigt hela vägen.

  • lanovia 08

    Ojoj Fru Sy hos er verkar det ha varit oväder. usch för brinnande hus!

  • lanovia 08

    Blomman vad fint det låter i trådgården.

    Ankan present är verkligen inte lätt, hoppas du hittar något.

  • lanovia 08

     


    Fru sy skrev 2010-05-20 21:36:29 följande:
    Nu har vi ström igen och har synat hela huset. Åskan slog visst ned i vårt telefonjack, är en stor bränd fläck i köket intill jacket... så nu blir det visst omtapetsering av köket... det var ju synd

    Tur i oturen.

  • lanovia 08

    Fru Sy förresten skönt att utredningen är igång nu även om jag vet mycket väl att det suger fett att behöva göra en sådan. Men förhoppningsvis leder den ju dit ni vill.

  • lanovia 08

    Håller också tummar och tår för Fru Sy, Fru E och Daa.

  • lanovia 08

    Bruttan jag kan ta lilla Vild några timmar så du kan få sova.
    (önskar ialla fall att jag kunde göra det) Kan du inte be någon kompis i närheten om hjälp? Någon som vill ha en tapet ommålad kanske.

  • lanovia 08

    Fru Sy vi trodde att vi behövde hjälp. Så vi satte en igång en utredning, därav att jag vet hur surt det känns.
    Men våran lilla spillevink blev till precis i denna härva så jag var gravid redan vid vårat första besök hos läkaren bara att vi inte visste det.

    Och då fick jag förövrigt göra ett VUL och E verkar ju ha klarat sig bra och sedan gjorde jag ett i v. 13 så undrar om BM ansåg att du var i ett särskilt kritiskt skede just nu för att göra VUL Daa.

    Det är var ialla fall bl.a detta som fick oss att kalla henne för spillevink eftersom hon körde ett sådant spratt med oss, om jag väntar lagom till utredningen att bli till....

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...