• Fru sy

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    God morgon, eller trött morgon kanske man skall skriva...

    Vovven ville inte sova inatt heller, tror hon tycker att det har blivit varmt för hon är orolig så efter att vi varit ute med henne två gånger i natt så kommer grannen och knackar på vid halv 5, då hade våra får smitit Bara att klä på sig och ut och hämta dem hos grannen, där de stod utanför hennes fårs inhängnad. Sen var det in och sova en timme till innan klockan ringde. Med andra ord är jag trött idag, men det är fredag och kort dag så det ska nog gå bra.

  • Fru sy

     


    Hvidbrud skrev 2010-06-05 22:27:00 följande:
    Sen kom det inte mer blod... Konstigt. Så brukar jag inte fungera...

    Konstigt... kanske blir att testa ändå?! Hur är det med dig idag, har du fått sova i natt?

  • Fru sy

    Vilken underbar dag det var igår, riktig sommarvärme! Man kunde gå riktigt lättklädd så jag har livit lite brun Var premiär för bikinin igår, insåg dock snabbt att jag behöver köpa ny. Tydligen har jag blivit mer storbystad sedan förra året, fick liksom inte plats i den... trist för jag köpte den ganska dyrt förra året och har alltid jättesvårt att hitta bra bikini-bh. Någon som har bra tips om vad man kan köpa bra sådan mottager jag gärna tips.

    Nu skall jag ut och hissa upp flaggan, trevlig nationaldag önskar jag er alla!

  • Fru sy

    Skönt med sovmorgon Hvidis! Och att indianerna kom. Men låter lite på dig som det snart är dags att försöka göra ett syskon till lilla E.

    Jag har egentligen inte så stora bröst, om man mäter så hamnar jag under liten-medel byst men hittar nästan aldrig någon bh som passar. Vet inte men kanske har konstig form på dem  De senaste jag köpt är i 70 D, bikinin som är för liten är 75 D, den är lagom runt om men får yttligare ett par bröst ovanför kuporna och det är ju inte så snyggt...  

  • Fru sy

     


    Hvidbrud skrev 2010-06-06 22:35:14 följande:
    www.figleaves.com/uk/product.asp men mest av allt denna.... Retro, sitter perfekt, men det som håller mig tillbaka, är att barmen ser så stor ut! Men det kan ju också vara snyggt...

    Den prickiga är ju helt underbar!!!! Jag ÄLSKAR prickigt mönster över allt annat!! Men hur vet man vilken storlek man skall ha om man skickar efter från dem, är ju svårt att hitta när man provar så är osäker på hur det är att skicka efter...

  • Fru sy

    Blomman: Har tänkt på er mkt idag! *Fortsätter hålla tummarna*

  • Fru sy

    Hej tjejer. Här är det ett högt tempo både hemma och på jobbet så har haft svårt att hinna med att titta in här. Just nu går jag och väntar på att indianerna skall komma, de borde komma idag men har inga känningar alls än, men det kommer säkert om en stund. Gör förresten inget om det dröjer någon dag för då blir det lättare att pricka in dag 13 för vul sen, de har ju inte öppet på helgen liksom... så snart lir det att knapra pergotime, ska li spännande att se hur kroppen reagerar på dem.

    Sen är jag irriterad på släkten, tydligen är det allas rätt att spekulera och fråga om vi väntar barn. Tydligen svarade vi mystiskt på någon fråga de ställde, och plötsligt blir min mamma utfrågad om vi ska ha barn, för tydligen vågar man inte fråga oss direkt. Sen vet jag att mamma berättar det för att "kolla av oss" och se hur jag svarar.. så hon är likadan hon rätt jobbigt faktiskt tycker jag. Men nu har jag gnällt av mig lite och då brukar det ju kännas bättre.

  • Fru sy

    Fru Bygg: Grattis till sommarstugeköp. Kan inte du inboxa mig var i blekinge ni köpt den? Tänkt om det är nära mina föräldrars sommarstuga. Då kanske vi oxå kan ses någon gång?!?

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...