• Fru Bygg

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Daa, vad spännande med VUL. Det kan väl kännas skönt att se att allt är ok.

  • Fru Bygg

    Hej Lanovia! Jag kan på eftermiddagen efter fyra kanske. Tyvärr så har min man planer och kommer att ha kompisar i vårt hus, men Ella och jag tar gärna en fika på stan med er.

  • Fru Bygg

    Grattis Villemoa till ett finfint ultraljud! Skönt att veta att allt är ok!

  • Fru Bygg

    Vad säger ni tjejer, ska vi ses på knutpunkten (tåg/busstationen) vid 16? Det finns en stor pressbyrå i den stora byggnaden (där tågen går ifrån och inte bussarna).

  • Fru Bygg

    Fru Sy, vår sommarstuga ligger utanför Karlskrona vid kusten. Är det i närheten av dina föräldrar. Absolut att vi måste få till en träff om det är nära!

  • Fru Bygg

    Härligt, ska bli så skoj att se er igen imorgon! Nu ska vi och titta på vår nya lägenhet i Helsingborg. Hyresföreningen har visning för alla som ska flytta in i etapp 1, så vi ska se en visningslägenhet och sen träffa vår kommande grannar! Skoj!

  • Fru Bygg

    Godmorgon alla tjejer!
    Idag skiner solen från en klarblå himmel underbart!

    Ninnnis, jag tar gärna en lugn fika i det fina vädret om det är ok med er andra. Jag kommer att ha gått större delen av dagen, så risken är att jag är lite trött i kroppen. Men det är bara min tanke.. Vad känner ni andra?

  • Fru Bygg

    Ja, Ankan, du kanske också kan idag. Hade varit så skoj att träffa dig och lille B. Allt bra med er?

  • Fru Bygg

    Fru Sy, härligt med långsemester snart!

    Jag har tappat bort adressen till din blogg, kan du inte inboxa den igen?

  • Fru Bygg

    Nu ska jag bege mig ut i solen och kasta mig in i dagens äventyr. Fru E, om det kommer några ändringar ang ikväll så kan du väl sms:a mig då jag inte kommer ha internet mer idag.

    Ha en underbar dag alla!

  • Fru Bygg

    Åhh, Daa! Så underbart att VUL:et gick bra! Det är ju fantastiskt med två små krumelurer! Fick ni reda på hur långt gånget ni är?

    *dansar runt i glädjedans*!!!

  • Fru Bygg

    Tack så mycket för en mysig fika igår, tjejer! Det var så skoj att se er alla och att äntligen få träffa lilla Ellen och mamma!

  • Fru Bygg

    Kryper in under filten med Blommis och tar med mig en stor stor glasskål med mycket chokladsås på!

    Det skär i mitt hjärta att höra om ditt minus, Blommis! Saknar ord just nu!

  • Fru Bygg

    Godmorgon alla!
    Nu drar Ella och jag till Blekinge för att fira midsommar! Maken kommer imorgon och då har vi semester i sex långa veckor tillsammans! JIPPIE!

    Önskar er alla en underbar midsommar! Skickar ut många kramar i internetvärldens så ni alla kan fånga ett par!

  • Fru Bygg

    Åhh nej... Daa. Det är väl inte redan nästa vecka som ni kommer på besök till Skåne? Det är ju typiskt isåfall, det är typ den enda veckan jag inte kan i juli och jag vill ju så gärna träffa dig!

  • Fru Bygg

    Sorry alla goa tjejer för att jag inte kommenterat alla inlägg. Jag har inte mycket tid alls att sitta vid datorn. Nu har ju maken semester också och sen har vi varit en hel del i Blekinge. På fredag så skriver vi papperna på banken och sen är vi officiellt ägare av sommarstugan.

    Jag tänker på er alla och håller tummar och tår där det behövs!

    Kramar till er alla i mängder!

  • Fru Bygg

    Hej alla!

    Nu har vi kommit tillbaka till vardagen efter sommarstugebesök, englandsresa och allt. Maken har börjat jobba och själv börjar jag ju jobba halvtid nu, börjar på torsdag. Ångest? Japp!!

    Aleta: skickar alla kramar som finns härifrån. Usch, vilken tråkig och jobbig situation. Finns inga ord som kan trösta, men jag tänker på dig! *kramar om*

    Skickar massa kramar till alla er andra också. Ska försöka hinna läsa ikapp lite nu och sen kommentera lite.

  • Fru Bygg

    Tack för alla "välkommen tillbaka"-hälsningar!

    Lanovia; London var jättemysigt. Hela resan var underbar och vi hade så skoj. Ella var jätteduktig, så det var inte jobbigt alls att resa med henne.

    Spännande med nytt kök!

    Så ni funderar på att påbörja bebisverkstaden igen? Det är ju spännande. Maken och jag har också börjat prata lite om det, men vet inte om vi ska börja nu eller lite senare.
    Vet någon vilka regler som gäller för föräldrarpenning? Har hört att man antingen ska ha andra barnet inom två år eller vänta betydligt längre.

  • Fru Bygg

    Fru Sy; Grattis till plusset! Härligt att kunna ringa och säga till kliniken att de inte behövs längre!

    Leksi; Hur gick dopet i helgen? Hur gammal är A nu? Tiden går så fort!

    Lanovia; Ja, vi är sugna på att ha barn tätt, men det är svårt att veta hur tätt. Det känns ju lite jobbigt med jobbet också. Har ju precis börjat jobba halvtid och ska man sen ha barn inom ett år igen... Det var riktigt skoj att börja jobba igen, men det är skönt att kunna vara hemma lite med Ella också. Idag ska vi ha mysdag och sen ska vi hälsa på hos maken och äta lunch.
    Har ni bestämt mer om när ni är sugna på bebisverkstad igen? Jag tror att det dröjer ett par månader till innan vi ger oss igång igen, men det får ju inte blir för många månader. Det är svårt, kanske man ska lämna allt till slumpen istället?

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...