• Fru Bygg

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Åh, Ingis. Säger precis som Lanovia, vi finns här om vi kan hjälpa dig på ngt sätt. Du får gärna inboxa eller ringa om du vill ta det lite mer privat.
    Du är också alltid välkommen hit om du vill prata av dig och låta Bellabus leka med Ella. *kramar om ordentligt!*

  • Fru Bygg

    Hej Lanovia!

    Vi satt också och hade precis den diskutionen igår. Vi kom fram till att det går alldeles utmärkt att flyga med en 8 månaders. Vi ville däremot inte åka på solsemester (men det är ju bara vi), så vi bokade en resa till England. Det är ju bara 2 timmars flygresa (jämförbart med tre timmar till Grekland) och det tror jag att de klarar.

    Jag har kompisar som har åkt och ska åka iväg med små barn. En kompis åker med sin 8 månaders son till Turkiet om två veckor. En annan kompis åkte med sin son (som då var fyra månader) till Asien.

    Jag tror att du och maken får prata lite och komma fram till vad som känns bäst för er! Pengarna har ju också en betydelse.

    Oj, vad rörigt det blev. Vet inte om mitt svammel var till ngn hjälp alls.

  • Fru Bygg

    Ninnnis, hur är allt med dig? Svävar du fortfarande på små rosa moln?
    Tänkte fråga dig om lite tips. Du har väl bott i London ett tag? Vi ska boka hotell där inom kort och undrar lite om du har lite tips på vilka områden som är bra och vilka man ska undvika. Eller kanske lite andra tips? Du får gärna inboxa mig om du har tid.
    *kramar*

  • Fru Bygg

    Lite trött bara. Ella är fortfarande lite snorig och sov dåligt inatt. Är också hungrig, men väntar på att Ella ska bli trött och sova middag innan jag värmer resterna från igår.

  • Fru Bygg

    Fru E, lycka till idag! Nu håller jag alla tummar och tår att det lilla embryot fastnar ordentligt! DET kommer att gå bra!

  • Fru Bygg

    Lanovia, förstår hur du känner dig. Vill maken din jättegärna åka och fira sin pappa, eller han tvekar också?

  • Fru Bygg

    En öppen fråga till alla. När ni reser iväg och om ni då bokar hotell själva, vilka hemsidor brukar ni köpa dessa på? Vet inte om det räknas som reklam, men det gör det väl inte?

  • Fru Bygg

    Andbeyond, tack för tipsen. Vi har också bokat de senaste resorna helt utan resebyråer., bla vår bröllopsresa. Vi har hittat billiga flygbiljetter så det är redan bokat, nu är det hotellen som är kvar. Vi har alltid bokat via hotels.se, men ville se om man vågar lita på ngn annan sida och köpa hotell därigenom. Nu fick jag lite mer tips, tack!

  • Fru Bygg

    Leksi, hur känns allt nu? Har maken börjat jobba?
    Du vet att det bara är att ringa (du har ju mitt nummer) om du behöver prata av dig litel.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...