Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Bara ett sista inlägg så är sidan min.

  • lanovia 08

    Oh massage! Tack Daa. Jag skall fastiskt få massage imorgon. Maken har bokat in tid för oss, 2 tider på raken efter varandra mitt på dan. Annars är det jättesvårt för mig att få någon tid då jag bara kan ta på kvällar efter han slutat jobba och jag brukar inte vara ensam om att boka upp de tiderna. Så nu blir det på dan också kan vi turas om att ta hand om Ellen. Gött!!!

  • lanovia 08

    Är så löjligt nervös, skall gå och köpa gravtest idag. Igår enades vi om att det är lika bra att testa. Tror inte att det är något, men kan inte släppa tanken sedan kådisen råkade gå sönder.
    Det vill maximal otur/tur till för att det skulle vara något då jag inte har sett till indianerna sedan innan jag blev gravid. Skulle det alltså ha blivit något måste vi ha lyckats pricka första ÄL. Och med tanke på hur vi kämpade med spillevinken lär det ju inte gå så snabbt.

    Men som sagt kan inte sluta tänka på det så enda sättet att få veta är ju att testa, särskilt som jag inte vet när indianerna tänker göra sitt intåg.

    (Denna gång tänker jag inte sudda ut det här meddelandet. Har varit på väg att skriva om det här och mina tankar och "oro" många gånger men varje gång "råkar" jag sudda ut allt)

  • lanovia 08

    Känns som jag erövrat hela tråden. Mohahahaha nu är den min!!!

  • lanovia 08

     


    Ninnnis skrev 2010-08-03 09:10:40 följande:
    Lanovia - Men hade det varit oönskat om det blir plus?

    Nu tror jag inte att det är ett plus, även om jag är så nervös så jag håller på att ramla av stolen.
    På oönskat är svaret mest nej men ett litet nja. Vi vill ju absolut ha fler och jag bara älskar att ha en liten bebis, fler ja tack snart. Men kan känna att jag gärna skulle vilja ha min kropp för mig själv några månader till så den får lite mer tid till återställan, plus att 14 månader mellan känns lite väl tätt.

  • lanovia 08

     


    Ninnnis skrev 2010-08-03 09:11:42 följande:
    BRA att du har bestämt dig för att ta det lite lugnare, förresten. Det viktigaste är ju tiden med E, allt annat kan väl vänta. 

    Jo det är ju så, ialla fall till stor del. Vissa saker måste ju göras. Men mycket kan vänta. Jag försöker få mig själv att fatta det.

  • lanovia 08

    Hur är det med dig Ninnis? Tre dagar kvar till semester.

    Skönt att du slapp sköta handel och mat igår.

  • lanovia 08

    Ja jag tror också att närhet i ålder kan vara en fördel... bara det att mammans kropp och föräldrarna skall orka med också... men vi får se. Just nu har jag inget att säga till om, kroppen bestämmer: antingen är det något nu eller också får vi till att börja med snällt vänta på indianerna.

    Mañana blir stora dagen.

    Jobbigt med humöret, är det jobbigt på hemma plan eller vad??
    Förstår att det skall bli skönt med en vecka på Grekland *inte det minsta avundsjuk*


    Ninnnis skrev 2010-08-03 09:28:28 följande:
    Det är 15 månader mellan mig och min bror...  Vi har alltid haft en enorm glädje av varandra, extra mycket pga åldern tror jag. Men jag förstår dina tankar. När ska du testa?Det är bra, tackar som frågar. Är väl inte alltid den mest stabila när det gäller humör och tålamod, men I´m hanging in there Ska bli skönt med semester, om än lite trist att maken jobbar.

     

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...