Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Gött andbeyond! Underbart att höra att allt såg bra ut.

  • lanovia 08

    Idag är vi en trött familj. Kl 4 satte min klockradio igång, mysterium hur det gick till men den är skum så fine. Det värsta var att E vaknade och vägrade somna om. Jag tog upp henne o ammade henne, men tror ni det hjälpte? Nej hon har legat och sparkat och rullat och haft sig mellan mig och maken sedan halv fem. Sedan vid halvsex så somnade hon väl någon timme kanske för att sedan sätta fart igen. När jag väl gick upp ur sängen DÅ somnade det lilla pyret. Morr!

    Men vaddå vi fick ju sova 4h ostört ialla fall.

  • lanovia 08

    Fru E stora kramen till dig! 
    Klart det känns surt när folk plussar. Jag kan villigt erkänna att jag kände mig som sista personen kvar i den här tråden ett tag, Ingis, Hvidis och Ankan(som tyvärr blev MF) m.fl. plusade en efter en och jag jublade, självklart jätteglad!!! men någonstans satt det en tagg och sved... men varför inte vi???
    När sedan en kompis kom och var gravid med andra barnet, de hade ju bara glömt att skydda sig EN gång. Då var det jäkligt svårt att inte bli bitter. 
    Man blir ju självklart jätteglad för allas skull men man vill ju så gärna själv. 
    Så din reaktion är fullt normal vännen! (eller så är vi båda två helt konstiga )

    Men klart du får komma till oss med dina känslor. Som sagt inboxen verkar står öppen hos oss alla. Vill du inte att alla utomstående skall läsa inboxa annars behöver du nog inte oroa dig för att någon som plusat här skall känna mindre glädje.
    I den här tråden har vi nu allt ifrån de som redan har barn och just nu inte orkar ett till, de som har barn och vill ha ett till men tusan vad svårt det är, ett barn vill ha ett till men funderar på när som är rätt läget, ett till flera barn och kanske helt nöjd så, vill ha barn och har kämpat länge och behöver hjälp på vägen till de som fortfarande försöker utan hjälp.

    Vi är alltså ett ganska brett spann, vilket innebär att samtidigt som någon svär och förbannar när den får indianbesök kommer någon annan jubla över sitt besök. 
    Vi bryr oss alla om varandra och kan förhoppningsvis känna gläje eller sorg med en annan person även om vi själva befinner oss i en helt annan. så ut med din känslor Fru E och var inte rädd för att ta glädjen från någon annan.

     

  • lanovia 08

    Fru E och Blommis förstår att ni inte ser fram emot era kommande behandlingar. Denna bergodalbana med känslor, hopp och förtvivlan etc.

    Själv kommer jag sitta här och hålla tummar och tår för jag önskar er så himlans mycket ett plus. Ni fina underbara människor!

  • lanovia 08

    Underbarat Fru Sy! Ett steg åt rätt håll! Hoppas också att det betyder att det är ett ägg som lossnar.

    Mysigt att få träffa bebisar.. och en helt nykläckt också!


    Fru sy skrev 2010-07-30 09:03:15 följande:
    Oj vad ni skrivit, hinner inte läsa nu men gör det senare. Tänkte bara ge en liten uppdatering om mig... idag är jag på dag 16 och jag fick på äl-testet nu på morgonen. För första gången i mitt liv! Vet att det inte behöver betyda att det är ett ägg som släpper men det är ju större chans iaf... känns som det går åt rätt håll Det var såklart jättemysigt att hälsa på kompisarna, härligt att mysa och leka med deras 10 månaders son. Och igår fick jag se och hålla en alldeles liten "nykläckt", han var ju bara 1½ dag då. Eftersom vi bor en bra bit ifrån dem och var i närheten ville dem att vi skulle komma och kolla... och det kunde vi ju inte tacka nej till.Nu skall jag fortsätta renovera och inte fastna här, dyker upp lite senare istället.

     

  • lanovia 08

    Jag glömde ju att vi har ett gäng gravida också.
    Skyller på min övertötta hjärna.
    Underar om jag skall orka ta mig en halvtrapp ner till köket eller inte. Är hungrig men sååå trött.


    lanovia 08 skrev 2010-07-30 09:02:49 följande:
    Fru E stora kramen till dig! Klart det känns surt när folk plussar. Jag kan villigt erkänna att jag kände mig som sista personen kvar i den här tråden ett tag, Ingis, Hvidis och Ankan(som tyvärr blev MF) m.fl. plusade en efter en och jag jublade, självklart jätteglad!!! men någonstans satt det en tagg och sved... men varför inte vi???När sedan en kompis kom och var gravid med andra barnet, de hade ju bara glömt att skydda sig EN gång. Då var det jäkligt svårt att inte bli bitter. Man blir ju självklart jätteglad för allas skull men man vill ju så gärna själv. Så din reaktion är fullt normal vännen! (eller så är vi båda två helt konstiga )Men klart du får komma till oss med dina känslor. Som sagt inboxen verkar står öppen hos oss alla. Vill du inte att alla utomstående skall läsa inboxa annars behöver du nog inte oroa dig för att någon som plusat här skall känna mindre glädje.I den här tråden har vi nu allt ifrån de som redan har barn och just nu inte orkar ett till, de som har barn och vill ha ett till men tusan vad svårt det är, ett barn vill ha ett till men funderar på när som är rätt läget, ett till flera barn och kanske helt nöjd så, vill ha barn och har kämpat länge och behöver hjälp på vägen till de som fortfarande försöker utan hjälp. Vi är alltså ett ganska brett spann, vilket innebär att samtidigt som någon svär och förbannar när den får indianbesök kommer någon annan jubla över sitt besök. Vi bryr oss alla om varandra och kan förhoppningsvis känna gläje eller sorg med en annan person även om vi själva befinner oss i en helt annan. så ut med din känslor Fru E och var inte rädd för att ta glädjen från någon annan. 

     

  • lanovia 08

     


    Fru sy skrev 2010-07-30 09:08:58 följande:
    Åhh så fint skrivet Lanovia!!  

    Tack.

  • lanovia 08

    Gick typ hela eftermiddagen igår och funderade och funderade, vad 17 är PT förkortning för??? Till slut klirrade mynten till så ni borde hört rasslet allihopa. Inte alltid man är snabbtänkt.

  • lanovia 08

     


    Ninnnis skrev 2010-07-30 09:21:02 följande:
    Fick du rätt på förkortningen då? Jobbigt med krånglande väckarklocka!

    Ja jag tror ju det!

  • lanovia 08

    Ninnis hur har det gått för dig och maken förresten? Vänner igen?

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...