• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Sonja68

    Lanovia: Ja, han var helt galen när T och han gick på dagis. Hon var 1 lite drygt och han var väl 1½-2 år. Hans mamma sa att han skrek T, T, T varje gång de åkte till dagis, och när de skulle hem så ville han inte släppa henne.
    Sen när hon flyttade över till ett annat dagis när hon var 1½ så pratade han och saknade henne. EFter nåt år började han på samma dagis som T, men på en annan avdelning. Så småningom hittade de rätt på varann och lekte ofta när de var ute tillsammans.
    Sen började han sexårs och skola och då blev de ju "separerade" igen.
    Nu går han i ettan och T på sexårs i samma skola. Så de ses på raster, på fritids osv. Så nu leker de så fort de får en chans tydligen (enl. fröknarna på skolan).
    Så visst verkar det som att de trivs med varann. De är båda ganska "aktiva" och ruschiga, det kanske är därför. Visst har jag hört kommentarer från fröknarna att "de är som ett litet par" osv, men det ignorerar jag. Jag tror det handlar mer om att de gillar att vara med varann, personkemin stämmer helt enkelt. De trivs ihop och tilltalas av varandras sällskap.

  • Daa

    Bruttan: mäh. Vad är det för något att säga till ett barn? *skallar Bruttans svärfar*

  • Ninnnis

    Jag minns lite nostalgiskt första gången jag träffade Lanovia och Ingis. Jag och Lanovia nojade över påbörjad utredning och konstant skengraviditet. Ingis var gravid och provade maggnuggning på oss, vilket visade sig vara helt i onödan på Lanovia, eftersom Spillevinken redan var ett litet embryo i magen ♥

  • Sonja68

    Men kanske att de tycker att den andra är söt och kul också  ♥  hi-hi!

  • Daa

    *vinkar till Ninnis och fångar upp en av kramarna*
    Wienerbrød, najs.
    (men du retas väl inte med danskarna? )

  • Daa

    Ninnis, när jag tänker efter känner jag nog bara till den senaste delen av er historia. När jag blev intjatad i den här tråden (av Blommis ) så var det en del prat om Svinto.


    Ninnnis skrev 2010-05-21 11:51:52 följande:
    Jag minns lite nostalgiskt första gången jag träffade Lanovia och Ingis. Jag och Lanovia nojade över påbörjad utredning och konstant skengraviditet. Ingis var gravid och provade maggnuggning på oss, vilket visade sig vara helt i onödan på Lanovia, eftersom Spillevinken redan var ett litet embryo i magen ♥

     

  • Sonja68

    Sådärja! Nu har man ätit. Maken hade gjort så god sallad igår. Kokt ris, krabbkött, majs, gurka, ägg och så creme fraiche. Slurp sa det så hade jag slukat hela matlådan.

     

  • Ninnnis

     


    Daa skrev 2010-05-21 11:53:08 följande:
    *vinkar till Ninnis och fångar upp en av kramarna*Wienerbrød, najs. (men du retas väl inte med danskarna? )

    Nej då, det skulle jag aaaaaldrig göra... *visslar oskyldigt*



    Så kaxiga som mina kollegor var efter fotbollsmatchen i oktober så är det inte mer än rätt

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...