• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • lanovia 08

     


    Fru sy skrev 2010-05-20 21:36:29 följande:
    Nu har vi ström igen och har synat hela huset. Åskan slog visst ned i vårt telefonjack, är en stor bränd fläck i köket intill jacket... så nu blir det visst omtapetsering av köket... det var ju synd

    Tur i oturen.

  • lanovia 08

    Fru Sy förresten skönt att utredningen är igång nu även om jag vet mycket väl att det suger fett att behöva göra en sådan. Men förhoppningsvis leder den ju dit ni vill.

  • lanovia 08

    Håller också tummar och tår för Fru Sy, Fru E och Daa.

  • Fru sy

     


    lanovia 08 skrev 2010-05-20 21:37:48 följande:
    Fru Sy förresten skönt att utredningen är igång nu även om jag vet mycket väl att det suger fett att behöva göra en sådan. Men förhoppningsvis leder den ju dit ni vill.

    Ja vi får verkligen hoppas det! Hur var det för er Lanovia, fick ni också hjälp? Vilka mer än vi som håller på nu är det som gått utredning? Förlåt jag borde väl ha koll på detta, men får väl skylla på att jag inte varit med här "heltid" så jättelänge...

  • Aleta

    Passionsblomman, du skriver så bra och insiktsfullt så jag önskar att du var krönikör i någon stor dagstidning!


    Jag kan tillägga att vår dotter hatade babysim och tillslut insåg vi det och slutade. Efter det blev det inga fler babyaktiviteter och absolut inget dåligt samvete över det, vi hade mer dåligt samvetet över att vi tvingat stackarn till babysimmet!
    (Hon gnisslar tänder om nätterna nu, fem och ett halvt år senare, beror säkert på det! Är det någon fler som är bra på att skuldbelägga sig i onödan? )


    Jag håller också en massa tummar för en massa ... (ja vad är man i den här tråden, jag höll på att skriva tanter, men det kanske inte passar här? )

  • passionsblomman

    Tack ska du ha Aleta. Och tanter går bra för de flesta av oss tror jag.
    Skuldbelägga sig i onödan? nähä! Det skulle jag aaaaaaaaldrig göra!{#lang_emotions_innocent}{#lang_emotions_tongue_out}{#lang_emotions_cool}
    Det bara kan inte finnas något lättare att åstadkomma i världen än att ge en mamma dåligt samvete och skuldkänslor.
    Som nu, då jag inte nattat min son utan plockat förbannade sniglar (de måste tyvärr plockas i kvällningen för det är då de kommer fram)

    Att hans far skulle duga att natta och att jag faktiskt låg ute på filten och läste två hela kapitel Harry Potter i eftermiddags för att vi inte skulle missa läsningen, det glömmer jag liksom bort...

    Nu ska jag ha mig en kall öl och förtränga senaste timmarnas obehagliga slemmiga sällskap. Dåligt samvete tänker jagskita i att ha dessutom.

  • Fru sy

    Låter gott Blomman, just öl tycker jag inte om men jag kan ta en kall cider och hålla dig sällskap. Dåligt samvete tycker jag absolut inte du skall ha för någonting, du har ju varit jätteduktig och plockat slämmiga sniglar idag och som du skrev har ju du redan läst för sonen idag!

    Nu skall vi försöka få i oss lite mat innan det är dags för sängen.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...