• Villemoa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Vi ska ju ha en tjej och hon kommer få ett namn på E, onekligen populärt

  • Villemoa

    Fru Sy: ååååh vad härligt för din kompis!!!

    Heloise: nämen fyyy!! Ta det varligt, knarkare är helt oberäkneliga!

  • Villemoa

    Nu ligger jag och jäser i sängen på hotellet i Växjö. Har precis kommit tillbaka efter ett restaurangbesök; mätt och belåten. Imorgon beger vi oss till Kosta och outlet och på onsdag blir det fikaträff med Fru sy

  • Villemoa

    lanovia: håller tummarna för att allt blir som ni vill att det ska bli, kram!

    Ninnis & Sonja: min inbox står också öppen om ni vill prata av er, kram på er också! Sonja; tänker du kanske på Gudrun Abascals bok "Att föda - en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter"? Den är jättebra!

    Daa & Heloise: HP borde ni bli beviljade, inget att snacka om!

    Heloise: skönt att allt såg bra ut hos BM. Jag ska också börja äta niferex och det ska bli intressant att se hur magen reagerar den här gången. Förra gången tog det S-T-O-P-P. Börjar med dem när vi kommer hem imorgon.

    Här har foglossningen verkligen slagit till med buller och bång! Smärtan strålar från ryggen och ner i benen, fy farao! Det gäller att stålsätta sig de sista 15 veckorna, bebisen får, som Moa gjorde, gärna komma lite tidigare.

  • Villemoa

    Daa: ska kolla med min BM när jag ska dit den 26:e om foglossningen, se vad de har för alternativ att erbjuda. Väntar på att mitt stödbälte ska komma med posten, det avlastar lite.

  • Villemoa
    tur vi kommer tidigt så vi hinner prata lite innan vi beger oss på den långa vägen hem. Minns jag rätt om att ni har får? I sånt fall kommer en 2-åring bli glad Fru sy skrev 2010-08-03 22:21:11 följande:
      Imorgon skall jag få träffa dig!! Och planerna lev ändrade så vi ska inte iväg på eftermiddagen, så vi har gott om tid
  • Villemoa

    Nä, att gå 2 km blir inte aktuellt... men att klappa en vovve går ju oxå bra vad är det för ras? Fru sy skrev 2010-08-03 22:37:35 följande:


      Japp, vi har får. Men dem är en liten bit från gården så ska vi titta på dem får vi gå en runda på 2 km... kanske lite svårt eftersom du har ont... Annars har vi ju en liten svart hund oxå som man kan få klappa om man vill...
Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...