Inlägg från: Idli |Visa alla inlägg
  • Idli

    Vi som gifter oss 24 juli!

    Här har du en till som gifter sig 24 juli. Börjar bli riktigt nervig nu. Väntar på att min vigselring ska bli klar hos guldsmeden och har ett par frågetecken kvar i planeringen men det mesta är klart redan. Känns riktigt skönt faktiskt. Har beställt min slöja idag. =) Så nu väntar jag på den. Ska träffa hårfrisörskan nästa torsdag och diskutera min håruppsättning.  Det faller på plats sakta men säkert.

  • Idli

    Åhhh jag längtar så efter att min vigselring ska bli klar. Håret har jag massor med funderingar på. Slöja eller inte? Tiara eller inte? Har både och. Får se vad min frissa säger när jag träffar henne. Är nog mer mån om att ha slöja då jag tycker klänningen är ganska djup i ryggen och jag vill inte känna mig för naken. Antingen vill jag ha heluppsatt eller lite halvt utsläppt och halvt uppsatt. Svårt som busen.

    Ja här pluggas det för fullt. Har 4 rapporter och en tenta kvar innan 11juni. Sedan 14juni börjar jag att sommarjobba så det känns som om det finns minimalt med tid. Som tur är det mesta redan ordnat. Har bara några få detaljer kvar. Vi får alla hålla tummarna för vackert väder..{#lang_emotions_wink}

Svar på tråden Vi som gifter oss 24 juli!