• agtä3

    Värmlandsbrudar 2010

    Jag hänger med! Det närmar sig verkligen. Äntligen är klänning, skor och underkläder klara. Barnens kläder och blivande makens är också klara.


     


    Någon som har ett tips om vad man kan bjuda på vid mellantiden mellan vigsel och middag? Något enkelt, som helst kan göras i förväg.

  • agtä3

    bobods: Så underbart, Bali! Låter som en drömresa. Här blir det ingen bröllopsresa då barnen både är för små för att åka och för små för att lämnas bort en längre tid.


     


    Champagne tänkte vi bjuda på, och vin i olika färg. Kaffe kan säkert vara bra som du säger!


    Nån slags snittar oxå, och någon slags röror med kex som de kan lägga på själva kanske, och lite ostar.

  • agtä3

    Idag är det dags för frisören att göra sitt! Klipp och slingning ska göras inför bröllopet. Frisyren på stora dagen gör en kompis och jag tillsammans.


     


    Vi har ingen fotograf bokad, utan har en duktig amatörfotograf som kommer vara med oss hela dagen. Hoppas på bra bilder!

  • agtä3

    Inte ens en vecka kvar nu, nästan så man börjar bli lite nervös! Det mesta är klart, men långt ifrån allt. Tur vi är lediga torsdag-fredag så vi hinner fixa det sista.


     


    Vet inte riktigt hur mycket champagne jag ska räkna med för 35 personer? Många kör bil och kommer inte dricka. Hur många glas kan man räkna per flaska?

  • agtä3

    Maliinka: Vi har räknat på fem glas, hoppas det räcker!


    Vi gifter oss borgerligt, så transport från kyrkan blir det inte


     


    JAg har inte beställt ring, just för att jag ville prova tillsammans med förlovningsringen, men man måste ju kunna prova en liknande! Vad har du sett för någon? Och vad för slags förlovningsring har du?

  • agtä3

    Maliinka: De ha rju samma form, såd et bord eju funka. Signo ringar har de annars på smycka tror jag, så du kan prova, och sen beställa via nätet.


     


    Nu är det nedräkning! Nerverna börjar så smått infinna sig. Undrar om jag glömt något?!

  • agtä3

    maliinka: Det kommer gå så bra! Beta avpunkt för punkt bara. Många saker kan man lösa i ett svep.


     


    Idag ska vi städa och greja hemma, natten ska jag tillbringa hos mina föräldrar. I morgon smäller det!!


     


    Barnen är såklart förkyld, en av dem hade feber igår. Känns lite jobbigt när vi ska ha barnvakt, men det löser sig nog.


     


    Min blivande har graverat in vigseldaumet i sin ring, och båda är putsade. Jag använder min, för jag tycker på någotvis att det ska märkas att den är använd. Han använder inte sin, eftersom det står ett nytt datum i den.

  • agtä3

    Jag kan berätta


     


    Vi hade en toppendag! Vädret var underbart, även om morgonen var regnig. Allt gick jättebra, trots att vigselförrättaren sa fel namn och att jag satte på makens ring på fel finger Det blev lite glada skratt och stämningen inte så allvarlig.


     


    Skönt att ha det gjort, även om jag gärna skulle göra det igen Vi spenderade natten på hotell Drott, badade bubbelbad och njöt att att få sova ostört. Hotellfrukosten var inte helt fel heller. Klänningen var jag bara såå nöjd med, den var underbar, om jag får säga det själv!


    Lycka till ni andra som har ert roliga kvar!

  • agtä3

    maliinka: AJdå, vad tråkigt!


    Kolla med de i mitt i city eller de på Bergvik, de borde väl ha öppet?


     


    Berätta om era hippor!


     


     

  • agtä3

    maliinka: Det beror på vad du tänkt dig, kostymbyxor, eller valiga finbyxor? Vi köpte på lindex, ett par gråa"finbyxor", inte direkt kosymvariant kanske men nästan.

  • agtä3
    Maliinka skrev 2010-06-02 21:26:28 följande:
    agtä3 och MrsMuffin: Tack för tipsen! Har kollat Haléns och Ellos plus en massa andra på nätet utan att hitta (förutom på specialsajter som är skitdyra). Igår hittade jag på Smultronstället men de var för dyra tycker jag, 349 kr för "kostymbyxor" som han kanske kommer att använda högst 2-3 gånger... Idag gjorde jag istället ett fynd på Lindex, köpte ett par fina enklare svarta byxor på rea för 119 kr Det får duga. Hoppas bara att de inte är för små, får testa det i morgon.  
    Vad bra! Hoppas de passar. Vad ska barnen ha på sig i övrigt?
  • agtä3

    Idag har jag fått alla bröllopsfoton! Så kul, fick ca 500 bilder, alla oredigerade än så länge. Känns som att gifta sig igen när man tittar på bilderna

  • agtä3

    Grattis Maliinka!


    Är lite nyfiken på hur det gick med klänningen. Fina tårtor du hade, bra jobbat vb

  • agtä3

    Maliinka: Låter härligt att du blev så nöjd! Vore kul att få se den omtalade klänningen, jag älskar lite ovanligare brudklänningar!

  • agtä3

    Maliinka: Den var jättefin! Enkel, men annorlunda, och passade dig perfekt. Ni var jättefina! Känns det bra att vara fru nu då?

  • agtä3

    maliinka: Det känns precis som vanligt... Vi har ju bvarit tillsammans länge och har en hel hög med barn, så det var ingen stor grej. Men känns lite konstigt att säga min man istället för sambo

Svar på tråden Värmlandsbrudar 2010