• Manikos

  Nyårsbrudar, har ni någon tråd? :-)

  Hejsan!

  Finns det fler som gifter sig på nyårsafton? Skulle vara kul att få och förhoppningsvis kunna ge några råd inför den stora kvällen! Kanske finns det redan en tråd jag kan få hoppa in i eller så skapar vi en nu!

 • Svar på tråden Nyårsbrudar, har ni någon tråd? :-)
 • Manikos

  Hittar inga bilder....
  Du skriver "i mina bästa år", hur gammal är du? Och var bor du/ni? Själv är jag 36 år men hinner fylla 37 år innan nyårsafton och bor i Södertälje :)

 • Lindahl

   


  Manikos skrev 2010-05-17 20:26:08 följande:
  Hittar inga bilder.... Du skriver "i mina bästa år", hur gammal är du? Och var bor du/ni? Själv är jag 36 år men hinner fylla 37 år innan nyårsafton och bor i Södertälje :)

  Va kostigt...tyckte jag fixade det så bra....
  Åldersmässigt ligger vi rätt nära varandra, så då måste det ju vara de bästa åren...*fniss*
  jag hinner fylla 35 (i november) och bor långt ner i söder, närmare bestämt i Skåne...

 • Manikos

  Hmmm.. hittade en klänning på Brudmix´s hemsida som jag kan tänka mig... Brudklänning nr 7, vilket nummer har din?

 • Lindahl

  Jag har nr 25 klappad och klar.... nr 26 är baksidan på den.
  Tycker bara den är så grymt snygg, ska ev höra om jag kan få banden i ryggen i svart oxå, om hon inte tycker det är för mycket...

 • Lindahl

  Nu snurrade jag till det, nr 25 rätt och slätt...
  Måste iväg en stund, skölja ut hårfärg ur håret....

 • Lindahl

   


  Manikos skrev 2010-05-17 20:22:03 följande:
  Ja det blir nog bra i slutändan, känns bara lite jobbigt att behöva tänka nytt! Man blir så fokuserad på det man hade tänkt sig från början... Ja ja, nu är det nya tag och det börjar väl växa fram något slags tema. Har köpt 10.000 "diamanter" från ebay och väntar på diamanpins som de glömde att skicka med. Även ljuslykterna vi hittade på MIO var dekorerade med "diamanter. Sen köpte vi 15 st orkidéer men kanske köper lika många till om vi känner att det behövs. Hittade så billiga och verklighetstrogna när vi shoppade i helgen :)Själv då? Har ni valt färgtema? Du skrev att ni skulle titta på löpare i svart och silver är det ert färgtema eller del av ert tema?

  Vårt färgtema kommer att bli i vitt, svart och silver... dels är det nyårsafton så då passar det med lite "bling" dels vad det vad gubben gick med på när det gällde färgtema. Kommer att bli vita bordsdukar som täcker hela bordet, sen blir det borslöpare som kommer att gå från kortsida till kortsida istället för att ligga mitt på bordet. sen har vi hittat ljusfat på Ikea, antingen blir det i frostat glas eller i silverplätering med vita små blockjlus på.
  Svarta servetter som kommer att rullas ihop fint och hållas ihop med ett brett silverorganza band som kommer att ligga på tallrikarna. Placeringskorten kommer att vara i form av hjärtan i styvt silverpapper som kommer att hängas på vinglasen.
  Har funderat på om vi ska ha nått blomstrigt eller grönt på borden, kan ju se lite kalt ut och då kom jag att tänka på vanlig enkel murgröna eller en liten växt som kallas "hjärtan på tråd" dom kan man få som väldigt små plantor och sätta i små söta silverkrukor på borden... Måste fundera på den biten....

 • Manikos

  Fin klänning! Dessutom låter det jättefint med färgtemat :) Just att det är nyårsafton bidrog också till att vi bytte färgtema... ok hotpink men vanlig rosa känns så somrigt... Ska göra nån provdukning eller två sen så kan du få bedöma resultatet ;)
  Hoppas hårfäegningen blev lyckad!!! :)

 • Manikos

  Förresten... hittade en av mina tidiga favoritklänningar på brudmix också, nr 23, nu får jag ångest

 • Lindahl

  Den e oxå supersnygg, det bästa e att hon e ju inte så dyr heller....
  Färgningen blev super...

 • Manikos

  Precis! Man kan ju chansa och blir man inte helt nöjd så får man ju skicka tillbaka den!
  Grattis tii nya färgen & God natt!

Svar på tråden Nyårsbrudar, har ni någon tråd? :-)