• Manikos

  Nyårsbrudar, har ni någon tråd? :-)

  Hejsan!

  Finns det fler som gifter sig på nyårsafton? Skulle vara kul att få och förhoppningsvis kunna ge några råd inför den stora kvällen! Kanske finns det redan en tråd jag kan få hoppa in i eller så skapar vi en nu!

 • Svar på tråden Nyårsbrudar, har ni någon tråd? :-)
 • Manikos

  Finns ju gamla trådar med tips men jag skulle tycka att det var roligare att kunna kommunicera lite med andra brudar här på BT

 • Lindahl

  Jojomänsan...här har du en i alla fall....
  Verkar som det är lite ovanligt att gifta sig på nyårsafton...

 • Manikos

  Hej!
  Vad kul att vi är två i varje fall! Det vill säga om det finns någon som vill viga oss på nyårsafton :-/ Väntar på besked från kyrkan då de normalt inte utför vigslar då! Hur går det för er? Ska ni ha stort eller litet, lyx eller budget?

 • Lindahl

   


  Manikos skrev 2010-05-11 20:22:45 följande:
  Hej!Vad kul att vi är två i varje fall! Det vill säga om det finns någon som vill viga oss på nyårsafton :-/ Väntar på besked från kyrkan då de normalt inte utför vigslar då! Hur går det för er? Ska ni ha stort eller litet, lyx eller budget?

  Vi hade inga problem alls med att få en präst att gå med på det... det va de som vi kollade upp först, ska även ringa på en festlokal som är preliminärbokad till nyår av min mamma (hade problem med att få tag på de som har lokalen).
  Tror att det klassas som ett litet bröllop (ca 40 pers) och vi (jag) gör väldigt mycket själv så det blir nog en liten lyxigare budgetvariant kan man väl säga...
  Har hittat min klänning på www.brudmix.se så den e klar, ska bara ta mått och skicka iväg en beställning, inbjudningskorten ligger hemma och väntar, ska bara få klart med lokalen sen ska allting printas ut och skickas iväg i augusti...
  Ska med en vännina iväg och titta på tyg till bordslöpare, har hittat några på stoff&stil som glimmar lite i svar och silver, superhäftiga....sen blir det vidare till Ikea för inköp av ljus, ljushållare och bordsdukar (knoppa-lakan).
  Jag e en liten pysslare så detta e jättekul!!!
  Det blir catering när det gäller maten, mina föräldrar ställer upp och betalar det så det blir någon form av buffé, vi kollar som bäst rundor på vilket utbud vi har i närheten.
  Väntar även på telefonnummer av en vän ang serveringspersonal som dom hade på sitt bröllop som vi kanske kan använda oss av...
  Det är vad vi hunnit med....hur går det själv med all planering???
  Jag har upptäckt att tiden springer iväg....

 • Manikos

  Hejsan!

  Väntar ju som sagt på besked från kyrkan och har väl  legat nere lite grann med planeringen men var och tittade runt på grejer till dukningen idag. Köpte tex orkidéer till borden och förslag till ljusstakar... har sådan ångest! Har köpt en massa superfina grejer redan men pga att vi varit tvungna att byta färgtema så har jag suuuupersvårt att bestämma mig för hur dukningen ska se ut nu!!!

  Vi har egen restaurang och har bestämt oss för att ha festen där, dels för att det blir smidigare med dekorationer osv men främst för att dra ner på kostnaderna. Det kostar ju så otroligt mycket mer att ha festen på nyårsafton :-/ Vår tanke var att ha en stor fest med ca 200 gäster, band och stor lokal men nu blir det ca 65 gäster, spotify och vår egen restaurang... som är otroligt vacker MEN det innebär att allt jag hittills handlat (och det är så fiiiina saker) är helt fel!! Nu har vi vitt/grönt/guld som färgtema men tanken från början var att det skulle vara vitt/rosa/"hotpink"... men men, jag måste bara vänja mig och sälja allt så jag slutar irritera mig på att jag måste glömma alla mina fina saker

  Min man... eller snarare blivande man är kock och kommer att fixa den mesta maten själv och även vi ska ha buffé. Har hittat min klänning som du om du vill kan se i mitt fotoalbum och ring har jag så gott som bestämt mig för.
  Lyxigare budgetvariant... ja det stämmer nog rätt bra på oss också!

  Skulle vara kul om vi kunde fortsätta höras ibland!

 • Lindahl

  Det kommer säkert att fixa sig med färgtemat, grönt och guld e ju superfint ihop, kolla upp om du inte kan hitta liknande eller samma saker men i era nya färger istället?? Då kanske du inte grämmer dig så mycket att du får sälja de andra sakerna....

  Alltid kul när man kan göra många saker själv, då känns det enligt mig mer som ens eget, kan sätta sin egen prägel på hur det ska vara och hur det ska se ut.
  Även jag skulle tycka att det e kul att följas åt, e ju tydligen inte så vanligt med bröllop på nyårsafton....

 • Lindahl

  Har nu lyckats lägga upp bilder på klänningen jag valt till vårt bröllop, och även min håruppsättning är med...attans vad man kan med lite envishet....

 • Manikos

  Ja det blir nog bra i slutändan, känns bara lite jobbigt att behöva tänka nytt! Man blir så fokuserad på det man hade tänkt sig från början... Ja ja, nu är det nya tag och det börjar väl växa fram något slags tema. Har köpt 10.000 "diamanter" från ebay och väntar på diamanpins som de glömde att skicka med. Även ljuslykterna vi hittade på MIO var dekorerade med "diamanter. Sen köpte vi 15 st orkidéer men kanske köper lika många till om vi känner att det behövs. Hittade så billiga och verklighetstrogna när vi shoppade i helgen :)

  Själv då? Har ni valt färgtema? Du skrev att ni skulle titta på löpare i svart och silver är det ert färgtema eller del av ert tema?

Svar på tråden Nyårsbrudar, har ni någon tråd? :-)