• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Fru E

    Jag är tillbaka
    Trodde att man skulle se mer av trädgården på fotografierna men knappt något alls den som är så fin.......tycker jag iaf

  • MSW

    Ja här blir extremt tyst runt lunch!


    Lapinette skrev 2010-05-04 11:27:15 följande:
    MSW - nääääh, fast jag är en kanin!
    Fniss!

    Ea: Är det färdig fotograferat nu? Hur gick det? Jag åker förresten upp själv, så då åker jag inte förrän lördagen, så blir tyvärr inget sällskap till dig!


    Tror att jag åker med samma tåg som Tinga, är framme 11.39 eller vad det stod.. Och hem igen 16.35(tror jag)..


    Nenne: Skönt att ni inte är ovänner, men är det inte konstigt om de inte har skickat ut inbjudningar ännu? Man ska juh helst hinna osa och planera/beställa mat innan bröllopet...

  • Fru E

    MSW-fotograferingen gick överlag bra tror jag, svårt att se när man inte sett alla bilder eller vilka som väljs till slut. Men blev som sagt lite besviken när de inte visade så mycket av trädgården på baksidan men men de vet väl vad de gör.
    Ja har nog insett att jag åker nattåget själv upp, lagom trött kl 6 på morgonen.....men det ska nog gå. Åker hem 18.10 har jag för mig

  • nennesjuttioåtta

    MSW, jo det är ju bara 6 veckor kvar så vi är nog inte bjudna. Så det lutar åt århundradets tråddejt! inte fy skam det heller.

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-04 13:49:55 följande:
    MSW, jo det är ju bara 6 veckor kvar så vi är nog inte bjudna. Så det lutar åt århundradets tråddejt! inte fy skam det heller.
    Fy vad märkligt det måste kännas...  hm.. det där med kompisrelationer är ett projekt för sig självt.. hm... Men SUPERSKOJ om du kommer på tråddejten!!

    - som kanske behöver planeras lite... TÄNK om det ÖSREGNAR?!? hm.. vi skulle ju behöva boka en hel konferensanläggning för att få plats allihop.. hihihihi -

  • nennesjuttioåtta

    Vickan – Gore-tex för tjyven! Fast nu kom jag ju på att jag knappt kan stänga min regnjacka... 

  • Telis

    nenne, du får köpa en sån där regncape man kan ha när man cyklar.

  • nennesjuttioåtta

    telis – klockrent! MOAHAHHA!! Annars säljer de kupoltält billigt på Rusta, det är ventilation i toppen så man kan få ut huvudet.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen