• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    mugglan - det är måndag och vi kom i säng sent igår/idag. Inte mycket tanzing-tanzing här inte.

  • viktualia

    Ore - eller så skaffar du en spjälsängsmadrass, drar på nåt schysst lakan och lägger på golvet. Själv har jag ett underlag till babygymet som min mamma uppfunnit. Innehållet är ett ihopvikt madrasskydd till en 90 säng. Runt detta ligger ett dubbelvikt lakan, som bara är fäst med säkerhetsnålar på undersidan. Ovanpå ligger en mjuk handduk som är enklare att tvätta än hela lakanet. Hm - var det där begripligt?!? Ska jag ta kort och skicka över?


    Det är klart att vi måste fuldansa!!! *vickar på rumpan* Jag fulade mig nyss genom att gå till McD och köpa en latte.. snacka om tidsförspillan.. konstiga saker man gör när man är föräldrarledig.. hm... *skakar på huvudet*

  • Fru E

    Hmmmm ni andra som ivfat hur har er mens sett ut månaden efter försöket här kom det blödning igår och har fortsatt idag men är än så länge inga mängder vilket jag iofs inte brukar ha heller. Ingen värk men det hade jag inte efter försöket heller så jag tog igår som dag 1 och ringde kliniken nyss....

  • Fru E

    OM det är tanten för månaden så har hon börjat utan spottings *glad* var ju hos gyn för två veckor sedan imorgon så kan mycket väl stämma att det är tanten som kommer. Nackdelen är att maken är iväg hela veckan så jag får spruta mig själv


    BS-bestämd liten tjej ni har


    Ore-du kan inte ha en stor lite tjockare filt under som du täcker med en handduk eller liknande?


    Lappis-så hårt en söndag


    PB-klart du ska komma till trådträffen!!!!!!!! *tar fram en kidnappningsplan*


     

  • Fru E

    AM-såg din fråga om tårta och lovar svar ikväll när jag är hemma men lite snabbt så är en favorit här kladdkakebotten eller liknande och sedan mousse ovanpå den, in i frysen och tas fram en stund innan servering. Lätt att variera och göra!

  • Fru E

    Liten-sele med löplina kanske är något för framtida besök på bryggan

  • Fru E

    PB-så du ska äta pergotime nu inför frysisen som ska bo in sig?

  • Lapinette

    Fru E  - vi hade ju inte setts på en vecka! Nej, faktum var att vi hade så mycket att göra, pyssla hit och dit så vi satte oss inte och åt förrän 21.00 och sen flög bara timmarna iväg fram till midnatt.

  • Lapinette

    Hmmm.. själv funderar jag på om jag ska ringa och boka tid hos min gyn så jag kanske kan få sådana där tabletter som stoppar mensen åtminstone till vår sommarsemester i juli.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen