Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    telis – oh en svart! Klurigt läge! Jag tänker nog mest att det är mysigt att ha barnet nära när man är hemma och pular, än när man är ute och går. Fast vad vet jag, katten gillar ju inte att bli buren någon längre stund heller så det visar sig.


    Omsan – vad kul att ni börjat gymma, trivs ihop och slipper ligga i luven på varandra! Du gör helt rätt!

  • nennesjuttioåtta

    KOko – vad det står har mindre betydelse (så länge titeln inte överskrider 100 tecken) utan storleken. Det ska vara minst A3. Som vanligt i framtiden, vettu!  


    vickan – ooooh vilken lång natt! Grattis och hurra för Trollet! 


    telis – de sura kärringarna som sitter på tunnelbanan och håller för öronen är ett vinterfenomen. Så du kan lugnt åka och om det, mot all förmodan, dyker upp någon kvarglömd sur*pip* så får du väl göra en roundkick och sen be henne gå av för hon luktar konstig blandning av gammal parfym och urin.

  • nennesjuttioåtta

    Åter från stan: inhandlat första plagget till Pricken, en tiny microfleeceoverall på rea på NK (naturkompaniet) – can't wait!


    Och en amningskudde på minimundus.se, en stor som jag kan sova med redan nu.  

  • nennesjuttioåtta

    liten – precis vad jag tänkte. En mysig grej och ett komplement, men synd om den inte används så mycket. Fast det vet man ju inte innan.  


    Men en lånad är ju ett alternativ. Vi ska till Sthlm första helgen i juli, så kanske kan någon vänlig själ låna ut sin sjal då, den behöver inte vara gömd i en stor, silvrig plåtväska men det vore ju rätt fränt (hey, se där ett gammalt hederligt ord!)

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie – Fjäskar du för TS med ett äpple?!?

  • nennesjuttioåtta

    muggles– grattis till dagisplats!!! *krulltrumpeter*


    just det Cicci, har du testat än?!?! Nästäppa? 

  • nennesjuttioåtta

    jag samlar all lyckobringande kraft jag har, detta är provrörsbefruktningarnas år! Och någon måste statistiskt sett hänga på Koko som plussade på första försöket, så är det bara. 

  • nennesjuttioåtta

    muggles –ååh det är ju aplångt till augusti. *swisch*

  • nennesjuttioåtta

    muggles –jo, jag vet hur du tänker. Jag tyckte själv att alla "tog min biljett" men det finns ju ingen pott som graviditeter tas ifrån. (Lätt att säga så till andra...) Men samtidigt är det bra att vara realist och som du säger, viktigt att sluta cirkeln. Men jag tror och hoppas så att det blir bullseye!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen