Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    telis – alltså det enda stället jag inte fyller ut är väl att armar och ben inte blivit längre. Och på vissa tröjor så är det pösigt över axlarna och tuttarna, men övriga ställen (lös mage och röv) så sitter det som en schmäck. Lovely!


    Ore – vet inte om hosta är lättsköt. Lag klickar i och överlever något så är det en bonus. Hittills har då alla tulpaner och krokusar jag satt kommit upp, och en akleja som jag fick från svärmor har tagit sig, så jag kan inte vara helt oäven. Eller också är det ren tur, men det beror på hur man ser det. 


     

  • nennesjuttioåtta

    Nu kommer snart Pricken ut genom sidan på magen, en tennisboll strax uppe till höger om naveln!

  • nennesjuttioåtta

    Ore – oh tell me more! Fast jag tänkte kombinera det med morsmorsväxter fast jag tror jag fallerat redan, hahahah!

  • nennesjuttioåtta

    goud möuning!


    Muggles – tack ! Hoppas ni får bilen såld, ha lite is i magen! Vi sålde båten i helgen och vi hörde ingenting först men efter nästan 2 veckor så ringde det 3 personer och vi fick den såld utan att någon ens försökte pruta (vilket vi var beredda att gå med på med råge, hahahaah suckers!)


    Tinga – alltså det är verkligen fantastiskt att ni kunde äta tillsammans, heja Piff igen! Hoppas så att det verkligen var spiken i kistan och nu har det vänt på allvar! Hela ditt inlägg kvittrade så jag fick värsta synen av happy family a la amerikansk flingreklam, hahahha! Med solsken och fågelkvitter och... alldeles underbart. Äntligen!


    Sweetie – ooouch, vilket dilemma! Vad kostar ett green card? Om ni inte stannar i NYC, kommer ni till Sverige då? Hur lång tid har maken kvar? 


    tjolahopp, i morse blev det långhångel i bilen som om vi var 17, jag älskar vårkänslor! *kvitter*

  • nennesjuttioåtta

    koko – rapport om blommora ens överlevt transporten till norrland kommer givetvis att meddelas. Sen kan vad som helst hända som jag inte heller tar något ansvar över.  

  • nennesjuttioåtta

    jag ignorerar er trådlunch totalt, PAH!


     


     


    *surar lite över att vara bondlurk*

  • nennesjuttioåtta

    hörrni ni ni, äre nåon som kan tipsa om en bärsjal? Är den från minimundus bra eller vilken ska man köpa? Jag har en babybjörn också men den ska man väl inte ha från början?

  • nennesjuttioåtta

    koko Jag lånar gärna en sjal! Och så tycker jag faktiskt att det är på tiden att du byter visitkort.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen