• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Fru E, nej nej nej, inte förstöra citronkladdkakan med choklad! Den är perfekt som den är!

  • Telis

    Fru E, jag hade lite bråttom så jag hann inte mecka med att göra hål och fylla med sprits utan skar helt enkelt upp fläskfilén längs med och tryckte in fyllningen. Sen la jag den med öppningen neråt i ugnsformen. Det var lite svårt att skära upp den i skivor sen sen så det bästa är nog om man kan göra som det står, dvs tex använda ett brynstål att göra hål med och sen spritsa i fyllningen.

  • Telis

    BS, kan ni inte komma hit och hälsa på? Då ska jag bjuda på en vansinnigt god vegetarisk soppa och på citronkladdkaka!

  • Telis

    BS, hahaha, fresta mig inte, då kanske jag gör dom där gurkorna bara för att bevisa för dig hur goda dom är.


    BS igen, i eftermiddag blir det faktiskt Kungsörnens hallonkaka gjord på pulver och vatten här. Dels för att den är jättegod och dels för att jag inte orkar gå och handla till något mer avancerat nu när vi får besök för åttiofjärde gången på två veckor. Ikväll blir det "sunda tacos med hemmagjord tacokrydda" från den där matkassen vi prenumererar på.


    Vi kan kanske försöka hitta en dag när AM kan också, vi har pratat om att hon ska komma hit? Övriga är förstås också välkomna!

  • Telis

    Redan söndagkväll, var tar tiden vägen? Den här helgen har gått åt till två besök, en 40-årsfest, babysim och promenad i vårsolen. Nu är vi alla tre rätt trötta.


    Idag är det förresten inte vilken dag som helst, idag är det exakt ett år sedan Televinken blev till. Tänk vad han har växt på 365 dagar, då syntes han knappt i ett mikroskop och idag är han en liten michelingubbe på sju kilo.

  • Telis

    Tinga förresten, du hade rätt, det var inget svårt att deklarera när man väl fått tummen ur.

  • Telis

    nenne, du får köpa en sån där regncape man kan ha när man cyklar.

  • Telis

    nenne, vi satte inte in isofixen förrän för någon månad sen och det var korkat, det är så himla mycket smidigare med en sån. Jag har för mig att den kostade nån tusenlapp extra men man måste ju också ha isofixfästen i bilen. Om dom inte redan finns så kan det nog kosta en hel del att sätta in.

  • Telis

    Lappis, ett par champagneglas från Efva Attling? Dom kostar väl bara en 39.000 pix st.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen