• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Oupsie: det gäller för "privat sjukvård" så det är rätt generellt skrivet. Villkoret är som jag förstår det att företaget betalar för privat sjukvård (vi har privat sjukvårdsförsäkring).


    Men ang dagisplats så är den from i aug så vi får köra några månader till...

  • muggles

    Nenne: realist som jag är så tror jag inte att vi kommer att lyckas på första (och enda) ivf-försöker. Särskilt inte som min svägerska gjorde det, så då är chansen att vi också lyckas ännu mindre känns det som. Men jag tror ju tillräckligt mkt på det för att försöka iaf, men mentalt känner jag mig rätt inställd på att det blir ett fruktlöst försök. Men det känns viktigt att sluta cirkeln och göra ett försök för att sedan kunna stänga den dörren.

  • muggles

    Snaily: aha Koko hade redan tipsat om det. Det måste jag ha missat för för mig var det en nyhet (jag hade iofs för mig att Lappis gjorde ngt liknande?). Det var vår personaltjej på jobbet (som är den enda på jobbet som vet om våra problem) som sa det, jag har nämligen en kollega som gjort x antal ivf (vilket resulterat i 2 barn).


    Vår doktor sa att de kan tvinga fram många ägg men de kan inte tvinga fram de bästa äggen utan det är ju lite lotteri vilka ägg som kläcks. Det skulle kunna förklara varför det inte lyckades för dig första gången men däremot andra Snaily?

  • muggles

    EA: det verkar bli korta - det kör de tydligen mest på Carlanderska. Skulle tro att det blir nästa cykel (borde få tant runt 10/5). Privat är grejer det - fort går det och gratis kaffe får man!

  • muggles

    EA: ja men precis det menade jag (om äggen och lotteriet). Nä många ägg är nog inte nödvändigt - bara det rätta ägget. Men det är ju det man inte vet...


    Nu i förra cykeln hade jag känningar igen (flytningar, blödning som nidis, ilningar både här och där). Jag gick tom tillbaka till tråden förra året när jag plussade och tänkte att jag skulle läsa vilka symptom jag hade då. Jag tänkte att jag kanske skulle hitta ngt symptom jag hade då förra året som jag skrivit om, som jag inte hade nu, och därmed få bekräftat att jag bara inbillade mig. Men det var exakt samma symptom! Jag undrar om inte det är så att mina ägg ofta blir befruktade men sedan klarar de inte att utvecklas vidare, dvs det blir tidiga avbrott i embryots utveckling. Det skulle förklara känningarna. Och dessutom var ju tanten en dag sen nu sist med. Jaja, det tjänar inget att fundera men det gör man ju ändå...

  • muggles

    EA: jag ska heja max på dig!!! Hur går det med sexlivet - bättre? Hoppas ni väljer rätt mäklare - det gjorde ju tyvärr inte vi

  • muggles

    EA: alltså när vi samcyklar menar jag men det förstod du nog Skönt med en cykelkompis!

  • muggles

    EA: inget eg problem. Han verkade mkt bra, magkänslan var rätt och han gjorde väl inget formellt fel. Men vi var oense om visningstiderna men han övertalade oss att hans tider var bättre (vi tyckte söndagsvisning med tanke på trafiken, han tyckte mån eftm/kväll) och det blev ju ingen succé. Vi fick mkt folk på visningarna vilket tyder på att bilderna var rätt, inget fel på området mm men vi hade väldig otur med visningen - att tiden och vädret var fel så man fick maximalt fel intryck av lägenheten. Nästa visningsomgång (söndag + tisdag lunch) hade vi mindre folk för vi hade ju redan tömt "marknaden" för vår lägenhet men då var det ändå några som nappade och budade lite. Så hade vi haft rätt visningsdagar första gången tror jag att försäljningen hade gått mkt bättre. Men det är ju inga direkt råd man kan ge till er av detta.

  • muggles

    EA igen: men hur GÖR du för att inte leta symptom???????? Får jag gå kurs hos dig?

  • muggles

    Nenne: jag tror att AH definitivt var rätt för dig men det är inte säkert att det är rätt för andra(?). Men skulle jag ha kört 3 ivf:er utan resultat skulle jag nog övertala dem till AH

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen