• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    fru AM skrev 2010-06-02 20:12:42 följande:
    Fick den för ÖVER TRE VECKOR SEDAN och den lever än. Fullständigt otippat (den förra levde ett dygn). Den ser till och med konstgjord ut så fin är den.
    JAG är i alla fall imponerad, jag som har motsatsen-till-gröna-fingrar, vad nu det kallas. Och jag har faktiskt två tomma stora krukor på vår framsida, den ena innehåller Korvens fotboll. Fast funderar faktiskt på att plantera busktomatplantan i den ena.

    MSW
    Tack för tipset, jag ska också kolla efter ny frisyr. Har lite vaga idéer bara.


    Sweet
    FYY vad jobbigt med din vän! Men 80% risk, finns det fortfarande en chans att det lever alltså?

  • snaily

    Shit vad ni skrivit på eftermiddagen!


    Själv stressade jag hem från jobbet tidigt och orsakade lite lagomt strul på jobbet för att jag hade bråttom hem, för att sen åka 12 mil tur och retur till hundkursen som visade sig vara inställd! Hade sen en lång sms-konversation med kursledaren där jag förklarade att jag INTE var så glad över att ingen hört av sig till oss för att tala om att kursavslutningen blivit flyttad - det är väl bra att säga till om en sån sak?, särskilt när vi offrat en hel kväll och en jäkla massa bensin på ingenting, men ändå känner jag mig som värsta elaka bitchen nu. Jag är verkligen världens mest konflikträdda, men klappar mig själv på axeln nu för att jag faktiskt sa vad jag tyckte ikväll.


    Muggles
    Angående symptom av progg osv - efter vårt första försök (då det inte blev nån ET) hade jag en massa symptom och riktigt ömma och stora (nåja, men större iaf ) bröst och även ömma bröstvårtor. Tog ju Ovitrellespruta då inför ÄP och sen prog-vaggisar i 10 dagar. Behövde ju dock inte analysera symptomen nämnvärt eftersom vi inte återfört nåt embryo... Hur som helst. Andra försöket hade jag inga symptom alls vid samma tidpunkt, fick lite lite svagt ömma bröst precis innan jag plussade bara. (Och tyckte jag hade lite molvärk i magen också.)
    Jag har läst nånstans och tror själv att det beror på en samverkan av alla olika hormoner, bland annat tror jag det mycket beror på hur hög östradiolnivå man hade inför/vid ÄP - det mäts ju med blodprov och är korrelerat till antal äggblåsor. Ju högre östradiolnivå, desto mer symptom i ruvningstiden - tror jag läste något om att högre östradiolnivå ger fler receptorer för prog att fästa på och mer symptom. Sen ger ju hcg symptom också (både det man sprutat och det man ev. producerar själv), och tror det också blir mer ju högre östradiolnivå man har, det är ju en av orsakerna till överstimulering.
    Det stämmer på mig i alla fall, jag hade mycket lägre östradiolnivåer (och färre äggblåsor) försök 2 än 1.
    Hoppsan vad babbligt och obegripligt det blev - tumhållningen fortsätter hur som helst!

  • snaily

    Ett ex som jag är facebook-"kompis" med (vi har ingen som helst kontakt annars) har utannonserat att han precis blivit pappa för andra gången! Känns lite skumt... kan inte låta bli att känna mig en liten aaaning avundsjuk. (På tal om varför vissa straffas med att vänta onödigt länge eller för evigt på att få barn och vissa inte.)

  • snaily

    MSW
    Trist med allergi! Hoppas det inte är någon värre sort.
    Det där med ett jäkla farande hit och dit vet jag allt om efter ikväll.

  • snaily

    BS
    Jobbig kväll låter det som!
    Klart kaninen ska heta Jocke!


    Är det helt normalt att hålla på och jobba med traktorer och lastbilar vid ett husbygge (tätt inpå grannar) vid den här tiden på dygnet? Nog för att det är dagsljus ute, men ändå... Tur att jag somnar lätt trots diverse oljud.

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-04 10:18:17 följande:
    Ja, man kan skriva en text som står på luckan som katten måste godkänna först innan den accepteras inträde. "Har du mus i munnen?" Två tassar för ja och en för nej.
    Den kan väl ha någon röstsensor också. Varför inte "mjau för ja" varpå katten när den öppnar munnen automatiskt tappar musen som springer iväg.

    Jag har en filt jag tänkte ta med, dock ganska hundhårig tyvärr. Jag håller stenkoll på långtidsprognosen på yr.no, när jag kollade häromdagen såg det dystert ut men nu spås sol. Tyvärr hinner de väl ändra sig 18 gånger till innan den 12:e.


    Här har jag precis ätit frukost, slött va? Till mitt försvar måste jag säga att jag var ute på en liten promenad innan frukost. Nu ska jag snart börja packa och fixa för i eftermiddag drar vi iväg på hundkurs hela helgen! (en som blir av...)

  • snaily

    Jag glömde helt bort, det är ju FREEEEDAAAAAAAG!!


    Kul med fest imorgon Lappis, slå klackarna i taket ordentligt nu!


    Marathon imorgon också, det hade varit skoj att se men man kan ju inte åka till Stockholm varje helg!

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-04 14:20:49 följande:
    lapinette, jag tycker vi får köra en repris i ostaffären sen, så vi förstår känslan.
    Håller fullständigt med Nenne!

     


    Låter som det kommer bli en kanonfest Lappis!


    EA - kan du inte skicka hit lite värme, jag som kan vara ute? Här är det visserligen soligt men det blåser så förbannat mycket och iskallt och så har det varit i några dagar nu. Mitt ansikte är det enda som nånsin kommer få träffa solen den här sommaren, verkar det som. *känner mig blekfet*


     

  • snaily

    GRATTIS PB till glad gubbe, var ju det jag loggade in för att skriva egentligen!
    Här hålls tummar och blygdisar!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen