• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Börjar vi bli kärringar ... pratar om vädret!?! Fick precis från min vän som bor i Florens, han ska försöka komma till min fest . Åhhh... vill tanza, tanza med honom (fd svensk mästare i latin) ... fast jag har ju brorsan oxå (fem famidig mästare i latin).

    Annars är jag på Wembley just nu. Jag var faktiskt där på den här konserten. Det var magiskt ... ungefär som allsång på Skansen. Alla på Wembley stod upp under hela konserten inkl. mig och sjöng. Magiskt!
    ">

  • Lapinette

    Sorry, glömde skriva ordet mail från min kompis i Florens.

    Åhhh vad trist AM! Du är så välkommen ut till Mariefred. Jag sitter där mol alena med min mamma + sambo. Fast jag tycker det är jättmysigt så saknar jag maken något otroligt just nu. Tänk att för 8 år sedan satt jag där ute och då ringde maken mig för första gången och frågade om vi skulle ut och äta. Tyckte han var tossigt som ville gå ut på Valborg och sa att jag skulle ringa tillbaka när jag var inne i stan igen. Självfallet trodde han att jag bara ville bli av med honom men jag ringde och så hade vi vår första date ... 2 dagar senare kom min sicilanska pojkvän och vi stack till Grekland. Varför göra det lätt för sig?

  • Lapinette

    Jösses vad jag babblar och skriver som en kratta! Man kan ju tro att jag är full!!!!

  • Lapinette

    nenne - jobbar egentligen till 15.00 men tänkte ta ut ett par timmar och sticka härifrån vid 13-tiden. Fast usch vilken dålig koncentration jag har idag . Jag är ju på olika konserter istället.

  • Lapinette

    AM - så ni ska nästan hem till oss. Nej, jag tycker det är så mysigt ute på landet på Valborg även om det oftast är superkallt. Den enda fördelen med att stanna hemma är att jag då får träffa maken redan i natt ... men nej, jag ska åka ut till skogen och få frisk luft och sitta framför brasan.

  • Lapinette

    BS - tror inte sysslingen har varit på någon tävling (kommer inte ihåg det i allafall) men hon har däremot sett oss dansa (med min riktiga partner) på olika fester typ 30 år, bröllopet etc.

    Ore - tyvärr bor de flesta utomlands numera. När jag fyllde 30 var vi ett helt gäng men som sagt nu bor min partner i Dallas, några i SF och så en då som precis flyttat lite närmare, Florens, tidigare bodde han i Philadelphia.

  • Lapinette

    Brorsbarnet leker alltid med sitt Briotåg när vi är hos svärmor.

  • Lapinette

    BS - en riktig tjej! Själv älskade jag att leka med bilar men bäst av allt var att klättra i träd och bygga kojor i skogen.

  • Lapinette

    BS - har du inte sett din kompis på FB dansa? Satan i gatan vad han är bra!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen