• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Det verkar vara helg! För jag hade inte många inlägg att läsa ikapp. Ha en superskön helg allihop. Här är det dags för frukost och sen ska vi bestiga berg .... ehhh, kanske inte överdriva men vandra i en så där 4-5 timmar. Tjing!

  • Lapinette

    Neeej, vad har hänt stackars Nancy! Jag hoppas hon får komma till vetenären och bli omplåstrad. Kram till Nancy!

  • Lapinette

    snaily - den där som samlar ihop veten och kan allt om djuren?!! Såg honom idag uppe på en åker, uppe på berget. Livslevande, i egen hög person.


    (får man skylla på värme och solsting?)

  • Lapinette

    Som sagt, har idag vandrat rakt uppför till 1300 meter någonting för att dricka en cola i solen, titta på korna och sen vandra rakt nedför igen. Jösses, vi svettades som två små gnuer. Som vi inte hade fått nog att gå uppför tog vi en jädrans massa trappor för att se ett vackert vattenfall också ... sen dock vi på en strand vid sjön. Gött!

  • Lapinette

    Vilken historia nenne! Är på hotellrummet i Ljubljana och har nu återberättat hela historien för maken som också ville veta hur det gått för Nancy (berättade igår under vår middag). Tänk vilken användning vi av varandra här inne ... tänkte nu på snailys kunskaper.

  • Lapinette

    nenne - kaniner bråkar aldrig! Om de blir lite arga så bankar de med bakfoten för att visa att de tycker att något var fel. Och om någon är riktigt elak så biter vi direkt.

  • Lapinette

    nenne - är det ytterligare en vecka till semester?


    snaily - har du påbörjat din?

  • Lapinette

    nenne - visst vi kaniner är fredliga djur som helst äter gräs och kn....atar omkring!

  • Lapinette

    Ahhhh... härligt snaily! Ska du vara ledig länge?


    nenne - har du sympationt? En vecka kvar ... vad plågsamt!

  • Lapinette

    Jösses, maken har satt på tvn och det finns kanaler på engelska ... Cougar Town . Tänk vi är i en huvudstad nu ... tillbaka till civilisationen efter några dagar i bergen/skogen.

  • Lapinette

    nenne - så troligen inget mera jobb för dig ... jäklar, menar du att du ska ha barn snart? (kaniner är tröga) .


    snaily - vad härligt! Vi har varit borta i en vecka och det känns som vi har varit borta i en eeeevighet. One more week to go!

  • Lapinette

    Byyyyyeeee nenne!


    snaily - jag steker bacon med bar överkropp nästan varje morgon hemma. Det krävs en viss teknik .


    Själv åt jag en så himla god pasta till lunch idag med färsk svamp och tryffel. Mmmm.... Ljubljana är supermysigt. Det blir att prova minst en av deras barer som går utmed floden ikväll.

  • Lapinette

    Hej allihop! Har nu internet igen . Sitter uppe i en liten by i Slovenien ... med maken sovandes bredvid mig. Stackarn har kört hela dagen och är totalt slut efter kringelkrokarna här. Har inte läst ikappp mer än några sidor så jag har inte alls så många kommentarer att komma med.


    mugglan - ha en superhärlig konsert! Hoppas hon är lika bra på Ullevi som hon var i Globen. Vi stod på golvet rätt nära scenen och vart helt fascinerade.


    piggelin - såg ditt inbox på fb och lovar att starta upp en ny restråd så snart jag är hemma igen (på måndag). Måste ju skriva om vår resa och vill absolut hära om er Frankrikeresa.


    Oupsie - beklagar sorgen men vad skönt att ni är hemma igen. Mår du fortfarande dåligt?


    kokisen - förstår (men har inte läst allt) att du/ni har det jobbigt just nu. Skickar styrkekramar.


    Vickan - har för mig att det är DM du ska se. Mina gamla idoler som jag har sett varenda konsert med förutom den sista.


    Sen har jag som sagt var inte hunnit läsa mer men jag får väl hälsa skön semester till resterande. Har för mig att nenne börjar sin typ NU!

  • Lapinette

    Europe! Inte mina gamla idoler men mina kompisar var där när det var inspelning av Final Countdown ... för den heter väl så?

  • Lapinette

    Här har det precis börjat dundra rejält! Det skallrar mellan bergen. Tror inte det blir någon middag ute i trädgården ... fast det är säkert mysigt att sitta inomhus också.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen