Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Cicci,


    haha jag garvade åt ditt fylleinlägg också!


    Obetalbart! Insåg att jag vekrligen gick miste om ngt skoj där som inte kunde vara med på er tråddejt...


     


    och Page gumman! Hade varit såå kul att träffa dig också igen!


    Well, jag kanske får flytta tillbaks till Sverige igen ....??

  • sweetstreet

    PB


    Skickar de varmaste sylmaptikramar till dig!!!


    Men fortsätter hålla tummar i smyg...


     


     


    Nenne!


    Du det var ju inte bara betjänten med soppsleven. var det inte den där galna papegojan också?!?!?!?! Som kommer och liksom flyger in med en bomb runt benet som värsta Kamikazen. DET hade man ju ÄNNU MINDRE förväntat sig i Greys!!!!!!!


    Nu lovar jag att inte avslöja här om bomben gick av eller inte...

  • sweetstreet

    Ang storleka är det skitjobbigt här tycker jag. Alla affärer verkar ha sina varianter på strl. Här på H&M är jag väl ofta en 6:a (tror det är typ 36 i Sverige. Men sedan var jag in och handlade på GAP häromdagen och då var ALLT för stort!!! Slutade med thsirts i XS och de är ändå inte precis tajta.... Amerikanska storlekar känns ibland som om de är mycket större än europeiska. Trots att de "borde" vara samma....!

  • sweetstreet

    Idag ska vi få tårta här hahaha!


    En kollega fyller år.


     


     


    Men jag ahr problem med en annan kollega. Hm, han ska hjälpa mig med en sak på jobbet men han verkarväldigt ovillig (för att uttrycka sig milt) att göra detta. Det är dock chefen som "boerdrat" detta eftersom den här kollegan är den enda i labbet som kan denna teknik och nu vill chefen att jag ska lära mig den också. Uppenbarligen vill kollegan ha monopol på detta för ojojoj vad han ahr betett sig udnerligt sedan jag pratade med honom om detta.


    Usch, jag HATAR att vara aggressiv och så men enligt en annan kollega är det enda sättet att hantera denna mannen. Jag ahr ju försökt att vara mer "snäll" och liksom "tacksam" mot honom. Typ "Could you pleeeeeeeaaaaasepleeeeaaaase help me with this.... show me..bla bla  and Thank you thank you.... bla bla..." Nu tyckte min andra kollega att jag emr skulle kommunicera såhär: "ok, lets show me!!!!!!!" Saken är den att det måste sjke nu på fredag eftersom p g a att de celler han ska lära mig preppa kommer att vara redo då. Men än har jag itne fått vare sig protokoll eller annat. han säger mest att "det är såååå svåååååårt och frågan är om jag kommer klara det... bla bla bla jadijadija....". Sedan försvinner han och säger i förbifarten att han ska "kolla upp det hela åt mig för han ahr just nu INGET nedskrivet eftersom han har ALLT i huvudet...!"


    jag bliiir så TRÖTT på vissa ibland!!!!!!  


    GAAAH!


     


     

  • sweetstreet

    Heeej Snaily!!!


    Du när är det dags för ert UL???? Är det inte snart???


    Hoppas att allt är bra med er allihop.


     Har ni fått veta ngt mer ang de där värdena?

  • sweetstreet

    Nej nu borde jag sluta och göra nytta här istället.


     


     


    KRAAAAM!!! till ALLA som behöver!

  • sweetstreet

    Å Snaily! 


    Jag förstår att ni är nervösa och spända. Men jag tycker det ska bli BRA att ni nu får ett extra UL och kan ställa alla de frågor ni har!!! Skriv gärna ner dem innan för de kan udnerlätta. även sådant man tycker är självklart att fråga om kan i ögonblicket "försvinna". Så ett tips är verkligen att sitta lite innan och skriva ner era frågor. Sedan kanske ni ändå inte kommer ställa alla men det är rätt skönt att ha de "viktigaste" på papper för som sagt när man väl är där kan det vara lätt att huvudet blir fullt med annat och att vissa saker försvinner även om man trodde att det aldrig kunde ske...

  • sweetstreet

    Haha jag förljer inte heller Greys!!!!!! Det kanske ni förstod efter mitt inlägg...


     


    Såg första säsongen på dvd men maken tyckte det var skitdåligt så sedan ahr vi inte hyrt resten. Själv tyckte jag den var helt ok men blev aldrig sådär hooked.... Andra jag rpatat med som följt den har tyckt att försa o andra säsongen var bäst men att man sedan började göra som med så många serier som går lite "för länge" nämligen att det blir alldrö mycket såpa av det hela när alla plötlsigt är med alla etc etc....


     


    De enda långkörarserier jag följt på TV (ej hyrda dvder) är 24, Lost, prison Break samt ett par säsonger av heroes....


    Och 24 var det VERKLIGEN dags att sluta göra tyckte jag. jag menar hur många "dåliga dagar på jobbet kan Jack Bauer egentligen HA?!?!?!?!!?!!!!!!! Älskade de första säsongerna men de tre sista kändes som upprepningar av exakt samma koncept. Lite trist.


     


    Lost är däremot en serie jag nöstan kände att jag ville börja se om igen när de visade sista avsnittet här.... Bara för att se om historien skulle hålla....!


    och för att jag fastnade för många av karaktärerna där.

  • sweetstreet

    Ang min kollega så verkar det nu som om chefen tycker jag ska lägga detta åt sidan. Kocentrera mig på första delen av metoden vilken jag just fått lära mig av en annan kollega. Nämligen att "flusha livmödrar!!!!!"  


    Och detta går hyfsat bra nu måste jag säga.


    Sedan ska jag nog få lära mig resterande teknik av chefen själv när den kurs som hon är på är avslutad. Känns ju bra. OM min andra kollega knäppisen) ändå visar mig innan dess är det ju bara en bonus men jag är iallafall inte beroende av honom vilket känns skönt!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen