• janos

    Äntligen fredag del 21

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-20= 29568 inlägg

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 21
  • janos

     


    äntligen på väg skrev 2010-05-04 18:52:56 följande:
    Janos: Jag gjorde en utrensning i lilla W´s garderob idag. Vill du så skickar jag gärna lite kläder i neutrala färger? Vissa kläder har hon ju knappt hunnit använda innan de var för små. Är det stl 56 som gäller nu på minstingen?APG: Jag har telia. Funkar bra!

    Nu fick jag dåligt samvete!!! Inte ska du behöva skicka kläder över halva sverige pga att jag inte tycker om att gå och handla. Tack så mycket för din omtanke!

    Mini har stlk 56 ännu, men vi har börjat att använda lite 62, då kläderna inte hinner med att tvättas mellan gångerna.

  • janos

    Jag har nog glömt bort att tala om vad mini heter: Lukas!! Jag är numera mamma till Elias och Lukas! En stolt sådan dessutom

  • janos

    Hur går det för er med lilla W, äntligen? Trivs du med mammalivet? Är det vad du hade trott? Hur länge blir du hemma? Ska ni dela på "ledigheten"?

    Jag hoppas att jag kan vara hemma nästa sommar också. Jag skulle gissa att vi gör som vi gjorde när jag var hemma med Elias, då jobbade jag tisdagarna och varannan lördag från att Elias var 8 månader. Det drygade ut plånboken lite och så kunde man snåla lite med dagarna.

  • äntligen på väg

    Janos: Ha inte dåligt samvete, det hade varit kul att skicka .
    Jodå mammalivet går bra. Jag pendlar mellan att tycka att allt är supermysigt till att få jätteångest över att något ska hända henne. Men det är bara att inse att jag är en orolig människa och försöka att inte låta det gå till överdrift.
    Om det är vad jag trott? Nä det är en helt ny värld, på ett bra sätt! Jag förvånas över hur jag som gravid plötsligt steg in i en helt ny värld med helt nya samtalsämnen och saker att göra som jag aldrig trodde jag skulle ta del av . Jag verkligen älskar att prata graviditet och förlossningar och drar mig inte för att berätta för alla som kan tänkas höra på om lilla W´s alla framsteg .
    Jag förvånas oxå över att vara en del i den gigantiska hop med barnvagnsförare som går omkring på stan och tar en fika eller lunch på bibliotekets café (käckt för ammande mammor med barnvagn ).
    När det gäller ledighet så är jag hemma till januari och sen är maken hemma tills det är dags för inskolning på förskola/dagmamma i augusti.
    Lukas är ett jättefint namn! Ett av mina favvisar! Fast det skulle aldrig funka med vårt efternamn. Makens namn slutar på S så första S:et i efternamnet faller liksom bort så han brukar få heta efternamnet utan S, vilket ju eg är ett vanligare efternamn. Heldumt.
    Långt det blev detta!

  • Cybermamman

    Japp, det är äntligen fredag.

    Köpa hus är kul. Delvis. Man måste packa grejer. Många grejer. Om du köper hus, köp inte för få.


    Liktorn
  • anne på grönkulla

    *gud vad jag tjatar om mitt* ägnar hela helgen åt att röja inför flyttandet, sortera ut kläder o grejer, sortera upp vad som ska vart. Suck. Vilken logistikoperation det blir (men att få färre saker kan ju inte vara fel - synd att jag är en sån hamster...)

  • Cybermamman

    Jag håller också på att packa och röja inför flytten men den går ju bara till andra sidan stan men cheesus vad mäklaren hade instruktioner för styling. Måla om, rensa, plocka bort, köpa nya blommor, banta ...

    Det är inte jag som har nageltrång, det är sidfoten *fniss*


    Nagellack
Svar på tråden Äntligen fredag del 21