• janos

    Äntligen fredag del 21

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-20= 29568 inlägg

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 21
  • janos

    Äntligen fredag! Här blåser det storm, men solen har hittat fram igen.

    Vad ska ni göra idag?

  • janos

    Igår var jag jätteduktig och fick massor av husmorspoäng, fick massor gjort och var på ett toppen humör.

    Idag har jag inte fått ett sk*t gjort, varit fast i amning- och blöjträsket hela dagen med båda bröderna. Vad olika det kan vara från dag till dag.

    Önskar er en trevlig kväll!

  • Fru Hilde

    Hej


    Janos visst är det knepigt vad olika dagar man kan få Jag har också suttit i blöjträsket idag och knappt fått något gjort pga båda barnens krav på mammanärvaro. Lilleman fick vaccination igår så det är därför han varit lite småfebrig och dålig i magen. Dottern däremot, ja hon har ingen annan åkomma än helt vanlig trotsålder.... För en stund sedan ställde hon till ett himla liv när vi råkade komma med det "fruktansvärda" förslaget att hon skulle sova i sängen och inte under den


     


    Jag har bråkat om politik idag också. Det hör inte tillvanligheterna nuförtiden. Vet inte om det var värt det eller inte för vederbörande (som jag bråkade med) lär knappast ändra sin åsikt i ämnet. Ja ja..

  • anne på grönkulla

    heja Hilde!

    Själv känner jag mig fast i ett liknande träsk, men på jobbet, som mellanchef över rätt osjälvständig personal - alla rycker i en o dumpar sina oavslutade arbetsuppgifter på en precis hela tiden, det jag behöver prioritera halkar längre o längre ner hela tiden och stressen bara ökar. Nåja, eg är det rätt bra, jag har inte mycket kvar på min egen att-göra-lista innan jag flyttar, skrivbordet är halvvägs röjt före semestern och jag är snart ledig! Men jag är galet stressad och sliten av att bli ryckt i hela tiden - mellanchef är jobbigt (o inget formellt erkännande för positionen får jag heller, varken lön eller titel) - mycket daglig arbetsledning, ingen riktig makt o ingen som tar upp pucken när jag delegerar utan halva tiden får jag tillbaks oavslutade grejer med ett förebrående tonfall... Suck.

    Just nu tror dock personalen att jag har massor med makt, ryktet går att chefen vill ge alla ledigt en viss helgdag men att jag vägrat så det blir inget - lite smickrad är jag, även om det är långt från sanningen!

  • janos

    Hej alla träskmänniskor, vare sig ni är fast i jobbet eller blöjträsket. Vissa är ju fast i renoveringar och flytt dessutom.

  • janos

    Hur går det för dig apg? Det börjar minska på din tid i långtbortistan, eller?!? Hur känns det? När kommer du hem?

  • mammacatta

    Hej mina vänner!
    Det har varit tufft här ett tag, bruten arm, jobbiga besked och nu vattkoppor. Ser att ni har att göra, det är så ibland.
    Nu ska jag till tandläkaren, titta på tiden! (kl är alltså 6.50!!!)

  • janos

     


    mammacatta skrev 2010-06-09 06:50:47 följande:
    Hej mina vänner!Det har varit tufft här ett tag, bruten arm, jobbiga besked och nu vattkoppor. Ser att ni har att göra, det är så ibland. Nu ska jag till tandläkaren, titta på tiden! (kl är alltså 6.50!!!)

    Skickar en stor kram och hoppas att det blir bättre snart! Lycka till hos tandis!

    Håller med om att folk verkar vara upptagna. Det är ganska lungt i tråden.

Svar på tråden Äntligen fredag del 21