• Gable

    Äntligen fredag del 21

    Friends, jag har hittat hem jag också! Ledsen att jag inte är här så ofta, det blir mest fäjsbåkk numera.


     


    Det har hänt lite roliga saker i livet, jag ska maila till er alla om det. Hehehehehe!!!


     


    Många lördagskramar! Nu ska jag dricka lite vin. Gjorde det igår också och blev banne mig bakis på två glas. Vilken amatör man har blivit!

  • Gable

    Förresten, har fått mail från det andra stället. De kommer att plocka bort min användare där. Har tydligen inte loggat in där det senaste året. Häpp! Va fort tiden går!

  • Gable

    Nähäpp. Det verkar vara nåt galet med min mail. Jag återkommer med rapporten )

  • Gable

    Hej Apg!! Har också varit ute och shoppat. Hunnit med en sväng på IKEA och nog kom man hem med en massa "så himla bra att ha" saker...


    Och mera kläder till junior. Märkligt att hon alltid behöver mer kläder. Fast den här gången behövde hon verkligen det, alla byxor har helt plötsligt blivit för korta.

  • Gable
    janos skrev 2010-07-02 17:48:27 följande:
    Äntligen fredag!.....och äntligen har hela familjen SOMMARLOV!!!!På söndag åker vi söderöver med husvagnen.
    Gud så skönt!!! Snart går vi på semester och då ska det bara njutas!! Njuuuutas!
  • Gable
    mammacatta skrev 2010-06-29 08:18:23 följande:
    Naprapaten har semester tills på torsdag. Tälta, det låter myggigt. Hur gick det?Å husvagnssemester, hur gick det?Berätta!BTW: The ANOF är tillbaka. Hon vill veta hur man tolkar manliga grannars beteende. Har skrattat hysteriskt.www.familjeliv.se/Forum-5-166/m53255082-4.htm...
    Hmmmm... Känner igen den där... Måste läsa tråden!
  • Gable

    Bara 3 mail kvar i inboxen på jobb-mailen. Hoppas komma ner på 0 innan veckan är slut...

  • Gable

    GRRRRRRR!!!! Har fått höra på lite omvägar att föreståndaren på dagis tycker att jag skämmer bort junior alldeles nåt förfärligt... Vad är det då jag gör som är så hemskt? Jo, jag bär in henne på dagis. Hon vill bli buren och vara i famnen, innan jag lämnar henne och då kramas vi lite och jag säger till henne att jag älskar henne.


    Det spelar ingen roll om det är jag eller hennes pappa som lämnar henne. Hon vill bli buren in och gosad med.


    Sen tar en av fröknarna henne i deras famn och så säger vi hejdå. Va f-n är fel med det?! Hon kräver inte att bli buren hela dagarna, hon springer omkring och leker, klättrar och har sig. Ibland kan hon sätta sig en stund i en av fröknarnas knä och gosa lite, sen springer hon igen.


    Det är bara den där lilla stunden på morgonen som tydligen är ett JÄTTEPROBLEM för föreståndaren. Ingen annan i personalen upplever att det är ett problem. Det värsta är att föreståndaren har tydligen tagit upp det här flera gånger med personalen, att hon är såååå bortskämd, men inte sagt ett ord till oss föräldrar om det!!!


    Ska på pin kiv enbart bära in henne hädanefter, vare sig hon vill eller inte! AAARRRRGH!! 


    Hur ska man tackla en sån här sak?! Det är inte första gången föreståndaren har åsikter och bestämmer saker rörande vårt barn UTAN att informera oss. Funderar på om man ska gå vidare, men hur gör man det utan att barnet och personalen blir straffade? För det kommer att hända i såfall, det är jag helt övertygad om.


     

Svar på tråden Äntligen fredag del 21