• Senilia

    Den mannen, den mannen

    Jag vet, jag vet.. Detta är ett i-lands problem men jag blir så trött..
    Sitter med våra inbjudningskort - 35 stycken. Alla görs by hand och by me.. Min mb gör.. ingenting.. Om man inte ber honom om hjälp med en specifik sak. Och sen ingenting igen.. Jag blir bara så trött. Är det bara jag som ska gifta mig? Är inte han med alls? Känns inte som det ibland. Jag förstår inte hur han, 4 månader innan bröllopet, inte har börjat tänka på vem han ska ha som best man. Jag frågade mina tärnor för över ett år sedan.. Eller börjat prova kläder..
    Blir så stressad och ledsen när han ignorerar mina frågor och bara sätter sig framför datorn..
    Men men, jag gifter mig med en nörd - det visste jag..
    Suck..

  • Svar på tråden Den mannen, den mannen
  • Senilia
    Lantlolla skrev 2010-05-23 11:13:19 följande:
    Ja de är små besvärliga bihang, de där brudgummarna......
    Hehe..=).. Men ack så underbara..
  • Senilia

     


    Wine skrev 2010-06-15 08:44:41 följande:
    min blivande ska försöka fixa en platt mage innan bröllopet.. han säger att han inte vill ha en massa tjat utan att han har koll på det själv... Vi gifter oss om mindre än två månader! han kommer ju aldrig klara det.. men jag har inte slutat hoppas ännu.. några tips på hur jag kan fixa detta utan att tjata?? han är inte tjock precis men har en liten ölmage som han själv också vill jobba bort.

    Haha. Jag känner igen detta. Jag sa - för ett år sedan - att det kanske var dags att vi började träna. Jag började. Inte han. Så nu står han och tycker han är fet - jag tycker han är underbar precis som han är. Men jag vill inte att han ska se på våra bröllopsbilder och skämmas över hur han ser ut. Och vi gifter oss om mindre än 2 månader. Men ikväll ska han med på spinning..=)

Svar på tråden Den mannen, den mannen