Inlägg från: Eriane |Visa alla inlägg
  • Eriane

    Ledsen idag...

    Tycker inte det låter som att du litar på din kille. Själv skulle jag aldrig gifta mig med någon jag inte litade på, tillit är ju en av grundstenarna i ett förhållande. Min blivande man är Facebook kompis med massor av ex och det är jag med. Vi har till och med bjudit ett av hans ex på bröllopet och hon kommer innan det fixa mina naglar och göra ögonfransförlängning.

    Kontaktade själv ett av mina ex nyligen. (inte ens vilket som helst utan min första kille) För att be om hjälp till musik och valslektioner.

    Jag skulle som du bli ledsen om han prioriterade Facebook framför det han ska göra till bröllopet dock. Tycker du ska prata med honom om vad han tycker är viktigt. Det kan ju bara vara så att han är mycket på hennes facebook för att dom precis fått kontakt igen (som jag med min gamla kompis från skolan, vi har skrivit varje dag till varann sen hon tog kontakt) Men det kan också vara så att han har kommit på andra tankar angående er relation.

    Det ända du kan göra är att fråga honom, men jag tycker även att du ska kolla på dina egna känslor. Om du inte kan lita på att han älskar dig och bara dig har du kanske hittat fel man och det finns någon annan där ute som förtjänar dig bättre.

Svar på tråden Ledsen idag...