• Sonja68

    Tantvarning del 8

    Minns ni nya chefen som jag hade problem med.
    Jag hade utvecklingssamtal i går med henne.
    VAr lite orolig, men det gick bra.
    Jag är jätteglad att jag sa ifrån direkt till henne och att jag stod på mig om att vi skulle ha ett möte med chefen och prata och reda ut saker och ting och hur det ska vara, fördelning av jobb, ansvar och varandras roller. För nu funkar det faktiskt ganska bra.
    Ibland är vi oense och jag eller hon blir upprörd, men då säger vi det direkt, lyfter upp problemet till ytan och hittar en lösning.
    Hon sa igår i a f att hon uppskattar jättemycket att jag varit/är så direkt mot henne och att hon vill att jag ska fortsätta med det och att hon verkligen vill att jag ska känna att jag kan komma in när som helst och säga vad jag tänker, känner och tycker.
    Att hon ser och uppskattar att jag är sån genomgående mot alla i organisationen, både kollegor på "golvet" och VD:ar och ledningsgruppen.

    Så det där utvecklingssamtalet var inte så hemskt ändå. Nu är nästa femma att komma överens om lönen...

  • Sonja68

    Dricker vitt vin, äter potatis o sill, har joggat 3 km Trevlig helg!

  • Sonja68

    helloooooo!
    Stressigt som attan. Skruttan fyller FEM ÅR imorgon!!!

  • Sonja68

    Hon vet inte vad hon önskar sig i present. Senast igår kväll visste hon inte. Jag frågade om det inte spelar nån roll vad hon får och då svarade hon. "Nej" "Man får vara glad åt det man får, om man får nåt alls" {#lang_emotions_heart}

    Nu var det ju så att hon har en 12" cykel som hon håller på att lära sig cykla på. Den var lite liten. Och preciiiiiiis när hon börjat komma på hur man håller balansen och kunde cykla själv en ganska lång bit, ja då small det till!!! POFF!!! Punka... hon blev jätteledsen och grät och bad att vi skulle laga däcket.

    Så nu har vi köpt, tillsammans med mormor o morfar, en ny 16" cykel och en ny hjälm (den hon hade satt illa, var för stor, åkte ner för ögonen eller bak i nacken). En lila, med blommor på och en liten cykelkorg. Till hyfsat pris, tack o lov.
    Lustigt att hon liksom inte ens kommer på tanken att önska sig en ny cykel. Att få en ny cykel verkar kanske alldeles för osannolikt...
    Ska bli så spännande att se hennes reaktion

  • Sonja68

     


    Soldemor skrev 2010-05-25 11:58:12 följande:
    har haft ett antal "överlämningsdiskusisoner" med folk, pch tyvärr är många så fruktansvärt oförstående! Men nästa gång jag får en brud som propsar på överlämning trots att jag förklarar symboliken, skall jag fråga brudgummen om inte hans mamma skall överlämna honom då, i all rättvisas namn, menar jag!

    Snälla, fråga det och berätta sen vad brudparet sa!!

  • Sonja68

     


    Soldemor skrev 2010-05-25 12:08:57 följande:
    Jag lovar, kan bli redan i eftermiddag!

    Spännande, hihi!

  • Sonja68

    Jag har också tyckt kungahuset varit okej. Rätt bra representanter för landet, lite kul så där att vi har kvar kung o drottning i vårt lilla land, även om det är aningen förlegat. Men så länge de gjort ett bra jobb med att marknadsföra Sverige, representera landet stöttat hjälporganisationer osv. och varit moderna i sitt tankesätt och varit "i tiden" i övrigt så har jag inte heller känt att vi behöver nån republik. I min makes land tycker de det är jätteintressant att vi har monarki i Sverige (blir dock lite besvikna och förbryllade när de hör att de inte har någon bestämmanderätt över landet). "Kungadömet Sverige" kallar de vårat land
    Nu är jag dock så besviken över hur kungahuset agerar i brudöverlämningsfrågan så jag är också beredd att höja rösten för republik...

  • Sonja68
    passionsblomman skrev 2010-05-25 17:50:08 följande:
    Bilar är bland det dyraste elände man kan ha!
    Tell me about it...

     

  • Sonja68
    passionsblomman skrev 2010-05-25 18:26:28 följande:
      Nä, det vet jag att jag inte behöver! Ordet bilverkstad är ju ångestframkallande å det grövsta!
    Ja verkligen. OCH en källa till familjegräl, magkatarr,ruinerad ekonomi, logistikproblem blä urk tvi.
Svar på tråden Tantvarning del 8