• Sonja68

    Tantvarning del 8

    Tinker; OM jag förstår din frustration. Här är det samma, det är alltid jag som ska dividera med bilmekaniker, jag som ändå inte fattar nåt om bilar.... Blä!

  • Sonja68

    Helloooouuu!
    Lillskruttan fick ett kort med en bild på cyklen där det stod Grattis K... gå ut till garaget: ÖVERRASKNING!

    När vi frågade om hon såg vad som var på bilden så sa hon: "En cykel...Men vänta nu...kan det vara så att jag fått en cykel??? Nu måste jag gå ut i garaget och kolla"

    Hon blev överlycklig!!

    Sen när hon skulle somna på kvällen, trött och utmattad och full av intryck och känslor som bubblade upp, så började hon gråta hejdlöst. "Jag är så lycklig för att jag fått en så vacker cykel. Jag älskar dig så mycket mamma" {#lang_emotions_heart}

  • Sonja68

     


    Aleta skrev 2010-05-27 09:37:36 följande:
    Snyft Sonja, så sött, en tår i mammaögat.  Mina bortskämda ungar blir aldrig sådär tacksamma, men jag får skylla mig själv.

    Du, min sjuåring är en helt annan femma, hon är aldrig nöjd och tacksam! Jättebortskämd förmodligen... Igår betedde hon sig som en sursubba (oj, ursäkta man kanske inte får säga så om sina barn) och var trotsig och hemsk hela kvällen. Man undrar vad man gör för fel?
    Men lillan är i en härlig period och det är väl bara att njuta, för snart kommer väl hennes trotsålder. Hoppas sjuåringen kommit ur sin då !

  • Sonja68

    GRATTIS HELOISE!!!! Bra jobbat tjejen! Du är bäst!
    *korkar upp champagne, sveper ett glas och susar vidare*
    KRAAAAAAAM!!

  • Sonja68
    passionsblomman skrev 2010-05-28 16:25:57 följande:
    Heloise! GRATTIS! hurra! Bra kämpat ! Hejja, Skåloch krulltrumpeter!!!!!!!
    Törs man säga vad jag i hastigheten läste när jag läste det sista ordet i ovanstående...?

    *rodnar*


    Igår var vi på födelsedagsmiddag, idag har vi haft kompisar här och ätit rökt sik, gädda, grillat mmmmm och vin!


    Nu ska jag på tjejfest


    Min make har redan gett mig morsdagspresenten, en fin tunika/klänning med vadlånga, snygga tights till Och så köpte jag mig en epillator också.

  • Sonja68

    Hej! Är något seg i kolan idag.


    Helt galet rolig kväll igår: tio totalt hämningslösar ryska tjejer och jag som åt, drack, drack, drack, åt igen, dansade, skrek, skrattade så jag har ont i magen idag.


    Vi hade vår månatliga klädbytarkväll. Alla tar med sig kläder som de är less på, som blivit för små (eller för stora) och så slänger vi allt i en stor hög på golvet. Alla river runt i högen och sätter igång och prova. Gillar man nåt tar man hem det. Alla hittar oftast något. Det som blir över (några grejer har ju gått runt ett par gånger) lämnar vi till Röda korset.


    Igår såg vi dessutom Eurovision, OCH så hade kvällens värdinna precis fått jobb, så vi firade extra mycket.


    Maken har åkt och jobba och lämnat en stackars bakis mamma att ta hand om dagens barnkalas. :-S Vet inte hur jag ska orka, men det måste gå antar jag.


    Ha en bra dag!


    *sveper en Treo och kavlar upp ärmarna och sätter igång att blåsa upp ballonger*

  • Sonja68

     


    Aleta skrev 2010-05-31 02:35:23 följande:
    I'm yours, vad härligt glad du låter! Det är en otrolig frihetskänsla att inte ha några grejer. (Bodde själv med bara en säng och ett ombyte kläder en period efter att jag brutit upp från mitt ex. Det var ju lite extremt förstås, men det var en alldeles speciell känsla som faktiskt var positiv.)

    Jag har också varit där... När jag bröt upp från aset som misshandlade mig. Jag lämnade ALLT hos honom. Men Gud så skönt det var att vara FRI, inga grejer i världen går upp mot den känslan som jag hade då.

    Nu har vi på tok för mycket skrotgrejer och jag blir orolig och rastlös i själen av det. Vill bara slänga skiten.

    Im YOurs; det är så härligt att höra hur du sprudlar av lycka och energi

  • Sonja68

    Cantaton: Vi glömmer dig inte! Så underbara nyheter ang pappa

  • Sonja68

    Gud, giv mig styrka... Brudöverlämning... behöver jag säga nåt mer?? Två trådar där man verkligen VILL feltolka allt som skrivs.

Svar på tråden Tantvarning del 8