• Soldemor

    Tantvarning del 8

    Kram till Grod-Signe Bruttan! Har du funderat över mitt förslag förresten?

  • Soldemor

    Passionis: Hm, låter lite spännande det där med dag 35. Kan det innebära bebis-to-be?

    Här är för närvarande full orkan och så mycket ösregn att det flyter en flod i backen utanför mitt fönster. Dessutom låter det som att taket skall lyfta. Spännande! Vi skall ha avslutning på vårt "öppet hus" som vi har en gång i månaden, och dagen till ära har jag satt på mig kjol, gissa vad våt man kan bli om benen med yllelångstrumpor! Ja ja, hösten är här och sommaren var typ en dag lång eller kanske snarare kort...

  • Soldemor

    Hade jour på sjukhuskyrkan i natt, blev inringd 07.15 i morse, det var lite småtufft. Nästan precis kommit till jobbet efter att ha blivit avlöst av dagjouren. Hade lite samtal med högsta chefen på vägen hit, om det här med prövningar som man som präst kan möta, kan jag möjligen få lite, lite semester från dem nu, bara ett tag, så jag liksom hinner lite ifatt mentalt?

  • Soldemor

     


    Cantaton skrev 2010-05-14 12:24:34 följande:
    Du har en tuff jobbperiod, du!! *Styrkekramar*

    Tack, nu behövs allt som ger lite energi!

  • Soldemor

     


    Cantaton skrev 2010-05-14 16:16:06 följande:
    Jag behöver göra om min hemsida, den har liksom vuxit ur sin kostym... och nu har jag suttit i flera timmar för att försöka komma på hur den ska se ut, men kommer ingenvart... Inspiration någon? Tips på hemsidor som lockar er?

    Höll på att säga, tänk tvärtom! Vad är det som gör en hemsida tråkig och jobbig? Allt sådant vill man undvika på sin egen! Kanske lättare att komma på det som är dåligt än mycket som är bra. Bara en tanke! Tycker ibland att SVK:S hemsida är rörig och svår att hitta i.

  • Soldemor

    Bra jobbat, Canttant! Du är så kreativ!

    Tack alla varma och goa tanter för kramar och tankar, känns skönt när det är jobbigt! Idag har jag faktiskt hunnit träna på morgonen innan dagens möda. Fast det är inte så mödosamt egentligen, det är två vigslar, varav den ena (här skall Kjell sluta läsa!) är jag medbjuden efteråt, till en bygdegård som ligger här i byn. I morgon skall jag ta med några av mina fd konfirmander på rockmässa, jympa och efterföljande hamburgare. Hå hå ja ja, vad prästen skall slita denna helg...{#lang_emotions_innocent}

  • Soldemor

     


    Kjell Präst skrev 2010-05-16 06:13:38 följande:
      Vilken tur att jag slutade läsa så att jag inte såg något om konfirmander och rockmässa!

    Ja. det var ju precis det jag tänkte på¨...{#lang_emotions_tongue_out}

  • Soldemor

    Naturligtvis är vi i den södra delen av landet INTE PÅ NÅGOT SÄTT alls avundsjuka på den norra delen av vårt land, inte alls! Det är ju hur mysigt som helst med 7-10 plusgrader och regn. Det blir ju så grönt och fint! Då kan man ju åtminstone ana någonstans att vi befinner oss i mitten av maj.

    Idag har jag besiktigat bilen oc fick en totalt onödig 2:a för ett slappt bälte på förarsidan. Har vetat om det sen servicen för typ en månad sen, men inte fått tummarna loss att boka verkstad. Jag gjorde det i morse, till slut. Får väl leva med den där förargliga siffran en vecka.

    Det kändes som stor succe med konfirmandernas återträff igår, innan kvällen var slut hade hälften av de närvarande anmält sig till den ungdomgrupp vi skall starta i höst, yes!

    I kväll blir det ett roligt spinningpass, nu kanske jag skall greppa dammsugaren, kianske...

Svar på tråden Tantvarning del 8