• Soldemor

    Tantvarning del 8

    Panzerfaust skrev 2010-04-15 15:52:37 följande:
    Jepp, bäva månde världen!Panzerfaust har sått ett frö och ska således med lite hjälp från Heloise sätta en Mini-Panzer till världen (om allt går bra dvs, tidigt än ju).
    JÄÄÄÄÄTTEGRATTIS! Då var det rätt med halsbrännan!
  • Soldemor
    dfk skrev 2010-04-16 09:05:42 följande:
    Bobou, Nej se det inte som en hint! Jättetrist att det ska bli strul med flygena. Sonja har så rätt att naturen kan bara komma och ta över och vi kan inte rå på det.Det blir en låååång resa för dina kollegor att ta sig hem!Min chef ska flyga nästa vecka. Hoppas verkligen att det hinner vända. Hon har sett fram emot resan jättelänge.Hur blir det med alla utgifter folk har gjort på biljetter, resor mm? Finns det försäkringar som täcker upp det?Det är ju rätt mycket man lägger ut på en utlandsresa menar jag.
    Tyvärr finns det något som heter "Force Majeure", en sorts katastrofklausul, då försäkringsbolag inte betalar ut något. Krig och naturkatastrofer brukar höra dit. Jättetrist men sant.
  • Soldemor
    Sonja68 skrev 2010-04-16 10:46:04 följande:
    Nu förstår jag varför jag inte ser ut genom mina fönster hemma! Det är ju förstås täckta av aska!!! Och eftersom vulkanen kan hålla på och spy ut aska i flera månader, ja t.o.m ett år, så är det väl knappast nån idé att putsa dem den närmsta tiden?!
    Nej, så slapp du det och kan göra något betydligt roligare istället!
  • Soldemor
    Bobou skrev 2010-04-16 11:16:27 följande:
    Har spekulerat i detta med mina arbetskamrater också... så oerhört lägligt att just när Island behöver få in pengar utifrån fastnar alla resenärer där, på obestämd framtid! Konspiration?
    Aah, konspirationsteorier!
  • Soldemor
    Bobou skrev 2010-04-16 14:03:53 följande:
    Hehe, han får nog vänta tills planen börjar gå igen... Tidigast söndag ser det ut som. Ingen katastrof egentligen, hans pappa hade hälsat på honom i USA sista veckan så de är tillsammans. Jag får en ledig helg och han får lite oplanerat turistande på Island, värre kan man ha det!
    Tipsa honom om att man kan bada i varma källor vid Reykjavik någonstans!
  • Soldemor

    Det känns som om det börjar dra ihop sig till helg...i morgon är det pilgrimsvandring hela dagen och söndag borde vara den totala fixardagen hemma, avslutad med lite träning på kvällen.

    Vi får väl se. Iaf har jag bokat en husvisning för maken (fast han vet inte om att han måste gå på den själv, det är en visningsdag som infaller precis när vi har våra konfirmationer, typiskt!). Tycker det är ett fint hus, och den ligger precis i utkanten av byn där min expedition ligger; ingen risk man somnar där, kan gå el cykla!

  • Soldemor
    Sonja68 skrev 2010-04-16 23:26:40 följande:
    Soldemor, nu _måste_ du säga; NÄR är det vi får se dig och Richard??? Visst är det nu i april?!Helt rätt att skicka maken på husvisning. Spännande!
    Det är på nästa onsdag, den 28:e. Fast Rickard kan ni se varje vardagkväll kl 19. Han är BETYDLIGT roligare att se på än på mig, faktiskt!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2010-04-19 22:12:30 följande:
    Grodrapport från Bruttan:"Nu har Grodan kommit! En stor tjej 17.38, 3800g och 50 cm lång. Kram Bruttan"Slut citat! *jubelsnurraroch hejjarop och krulltrumpeter*
    MEGAJÄTTEGRATTIS TILL BRUTTAN OCH GRODTJEJAN!
  • Soldemor
    dfk skrev 2010-04-20 09:48:16 följande:
    Soldemor, tack för att du påminde, måste ju titta då!
    Måste och måste, jag tittar nog hellre på Rickard utan min närvaro!
  • Soldemor
    Sonja68 skrev 2010-04-20 10:12:44 följande:
    Soldemor; var maken på husvisning i helgen? Had du inte nåt hus på G?
    Två el tre hus för honom att titta på på lördag! Väntar också besked från mäklare om en ytterligare visning. Blev emellertid lite skrämd, då jag läste i en kvällstidning i lördags om ett par som fått mässingsbaggar i sitt hus, lät genomäckligt! Dessutom blev hunden förgiftad och de själva mådde inte bra heller. Tänk om det skulle hända oss! (ja, blir supernojig för sådant!)
Svar på tråden Tantvarning del 8