• Cantaton

    Tantvarning del 8

    Oj!


    Döm om min förvåning när jag också för inte så länge sedan fick klart för mig att min sambo vill ha brudöverlämning!!! Han hade alltid tänkt sig ett bröllop så... Han har tittat för mycket på film...


    passionsblomman skrev 2010-04-22 14:26:03 följande:
    www.dn.se/debatt/victoria-maste-tanka-om-nar-...Förbaskat besviken blev jag nu...Aleta, vad ska vi göra?
  • Cantaton

    Ja


    Soldemor skrev 2010-04-22 14:37:50 följande:
      Och helt plötsligt får alla som är positiva till detta elände vatten på sin kvarn. Attans vad många som inte ens tänkt tanken innan, kommer vilja ha överlämning, för att Victoria hade det...suck,  nej, förresten, trippelsuck!!
  • Cantaton

    Åh, nu har jag tagit en jääääättelång dusch. Så skönt. Jag tror visst inte att det blir något jobb gjort idag. "Måste" åka hemifrån om 1½h för att gå på ett kalas. Eller alltså, jag har svarat på mail och ringt om en begravning, men jag har inte kommit framåt med mina två projekt idag. Och verkar väl inte göra heller. En sådan dag idag, helt enkelt.

  • Cantaton

    {#lang_emotions_cool}{#lang_emotions_djavulsk}


    Kjell Präst skrev 2010-04-22 22:33:33 följande:
      Nej, du måste självklart skriva "Detta suger fet-balle ers kungliga höghet"
  • Cantaton

    Jag kollade in lediga jobb på Solna kommun. På första sidan var rubriken just "Lediga jobb", men när jag bläddrade till sidan två var rubriken plötsligt: "Nivå 1-rubrik som är jättelång den är lång lång lång den är jättelång som ett tåg från Indien till Brasilien."

  • Cantaton

    Några fredagskvällssurfande tanter här? Jag känner mig lite ensam ikväll.. Jag har vigt hela min dag åt min syster (som behövde det, och som bara vågade anförtro sig till mig, utöver bästisen nere i Skåne och pojkvännen som inte fick ledigt från jobbet med kort varsel). Jag gör det såklart gärna för min syster, och hon var så tacksam. Jag kände bara att det var sååå tungt att bära en hemlighet ensam, veta vad hon gått igenom utan att få berätta för dem som finns runt omkring henne (som nästan dagligen frågat om jag vet vad det är med henne...) Men efter att vi pratat i 6-7h gick hon med på att berätta för ett par till, och plötsligt föll oket från mina axlar. Då var det "bara" min fredag jag gav henne - inte hela mitt tålamod. Men nu känner jag att jag behöver bli ompysslad lite. Och bästa älsklingen är på något evenemang med jobbet, så jag sitter här och känner mig rätt ensam. Många kvällar tycker jag att det är ljuvligt att tända lite ljus och skriva poesi - eller något. Men idag vill jag bara bli kramad och prata prata prata. "Tur" att vi åker ut till landet över helgen. Ska bli såååå mysigt, även om vi båda behöver jobba lite.

  • Cantaton

    Äsch, nu kan ni bortse från mitt inlägg. Känns lite onödigt i efterhand, hade det funnits en ta-bort-knapp hade jag tryckt på den. Nu är sambon i alla fall hemma och jag är jättetrött. Nu blir det sängen. Kram kram på er.

  • Cantaton

    Sant


    Bobou skrev 2010-04-28 10:51:49 följande:
    Undrar om man inte kan gissa det ändå... Jag har iaf en bild av hur hon sert ut, liksom av alla andra i tråden. Blir intressant att se om den stämmer. :)
Svar på tråden Tantvarning del 8