• Cantaton

    Tantvarning del 8

    Jag som tycker jättemkt om Läckbergs böcker


    Usch, tänk inte så där!

  • Cantaton

    Javisst är det så Jag läser nog inte Läckbergs böcker för språket, nej.


    Heloise skrev 2010-04-21 13:53:32 följande:
    Men det är väl jättebra om du tycker om dem. Jag är inte förtjust i henne, eftersom jag tycker att hon upprepar sig och att hennes språk är tråkigt. Men jag gillar Twilight böckerna och det finns väldigt många som anser att hon är urusel och har ett undermåligt spåk. Allt handlar ju om tycke och smak.
  • Cantaton

    Då ska du nog sluta läsa den typen av böcker


    Heloise skrev 2010-04-21 13:58:36 följande:
    Jag försöker att inte tänka så, och jag har ju inte oroat mig alls innan jag  läste de där jävla böckerna! Där står det ju om symptom avtar ska kan det vara ett tecken på,,,...! Jag är jätteglad över att slippa illamåendet, jag tröstar mig med att det är en bra dag idag, därför mår ja gitne lika illa som igår! Jag är utvilad, jag har ätit och inte stressat etc. Du har rätt jag ska verkligen försöka att inte oroa mig, och ja ghar faktiskt varit jätteduktig so far. Det är böckerna som ställer till det
  • Cantaton

    Den här dagen kändes jättedålig när jag vaknade och jag hade inte alls lust att jobba.. Men så började jag lite smått och nu har jag faktiskt lyckats åstadkomma 3h!!! Hurra för mig.

  • Cantaton

    Tur att min kompis frågade om vi kunde gå på promenad nu. Annars hade jag väl inte gjort nåt alls. Skönt med frisk luft, även om det nog regnar...

  • Cantaton

    Ljuvligt!


    MittiPrickBrud skrev 2010-04-22 13:21:57 följande:
    Min dag ägnas åt musikskapande!*känner mig fylld av inspiration*Det är på tiden!
  • Cantaton

    Sonja, ja - skönt på flera sätt. Dels luft, dels komma hemifrån, dels röra på mig vilket jag knappt gjort sedan jag fick magkatarren under påskhelgen, dels prata av mig. Jag behövde allt det.

  • Cantaton

    Det här är tredje dagen i rad som jag knappt känner av den! Att plocka bort laktos har nog gjort susen. Sedan hoppas jag att det är sekundär laktosintollerans som alltså försvinner när tarmarna är friska igen. Men det blir en senare fråga. Jag är glad att magen är gladare.

Svar på tråden Tantvarning del 8