• Cantaton

    Tantvarning del 8

    Ojoj vad jag jobbar för att komma ikapp och för att vara redo inför kvällens spelningar! Idag orkade jag inte mer efter lunch, så jag har lyssnat på kroppen och bara legat i sängen och läst hela dagen. Var så skönt. Ikväll har jag förberett mig inför den föreläsning jag ska hålla om entreprenörskap på en gymnasieskola imorgon.


    Full fart. Men allt är roligt igen! (Även om jag är rätt trött... men 1½ vecka till så är det lugnt sedan.)

  • Cantaton

    Idag har jag mitt första heldagsbröllop - från vigsel, via champagnemingel och kaffe, till fest! Ska bli jätteroligt!

  • Cantaton

    Haha. Skönt att barnen kan roa sig själva


    passionsblomman skrev 2010-06-10 12:14:19 följande:
    Apropå vad barn säger ibland,häromkvällen vid nattning säger min son;"Mamma, visste du att sjöstjärnor har rumpan i ansiktet? (varpå han skrattar stort)Mamma, du skulle se rätt rolig ut med rumpan i ansiktet! (Varpå ungen asgarvar så han nästan ramlar ur sängen)
  • Cantaton

    Hej på er kära tanter. Har visst inte haft tid att "tanta mig". Har sjungit bröllop, begravningar, familjefester... Repat inför allt detta med olika musiker, hållit föreläsningar på gymnasieskolor och utöver allt detta jobbat typ heltid med det där operaprojektet. Puh. Men det vara "bara" tre veckor, nu är det över. Igår skickade jag in materialet till operaprojektet, så nu kan jag jobba på i ett normalt tempo och ta en dag ledig i solen om jag känner för det emellanåt.


    Ska strax åka iväg och repa inför helgens bröllop (vigsel + champagnemingel). Och ikväll har vi ledarträff inför Taizéresan som tar sin början på midsommardagen. Däremellan är jag inbjuden att dricka te på en kompis' balkong; tror att jag ska ta och anta det erbjudandet


    Panzer, grattis till jobb!


    Passion, håller verkligen tummarna.

  • Cantaton

    Men oj!!! ÅÅh, GRATTIS!!!


    Daa skrev 2010-06-18 12:10:59 följande:
    Hej på er. Här kommer en uppdatering kring mina gravidfunderingar: igår gjorde vi ett tidigt ultraljud för att tjuvkika lite. Jag tyckte att det var så jobbigt bli rädd varje gång jag fick en märklig känning från tjejmagetrakterna och kände att om den som bor där inne har dött så vill jag veta det nu. Steget från min lite väl negativa inställning till verkligheten blev ofattbart långt. För vi fick veta inte bara att den som bor där inne lever, utan också att den har sällskap. Om allt fortsätter att utveckla sig som det ska så blir vi tvåbarnsföräldrar i januari! Det verkar som att förböner och tumhållningar fungerar den här gången.
  • Cantaton

    Lycka till!


    MittiPrickBrud skrev 2010-06-18 23:18:35 följande:
    Long time no seen... Nu är jag här igen.Kramar om och hastar vidare. I morgon sjunger jag egen specialskriven sång på ett prinsessbröllop. Nej, inte _den_prinsessan dårå.. Ska bli kul och lite pirrigt måste jag erkänna. Daa.,så himla kul !!!! Stort grattis!Jag hinner inte läsa in mig på allt som händer just nu, men återkommer efter helgen. Puss o kram alla söttanter som jag saknat så. <3<3<3<3
  • Cantaton

    Jag såg bara delar av middagen - bland annat kungens och Daniels tal. Under dagen sjöng jag själv på ett bröllop. Och då ställde Bröllopet med stort B mest till det för mig. Jag skulle ut till Djurgården med bil för att få med mig hela ljudanläggningen. Fick åka genom tre poliskontroller och stanna för diverse militärer och musikparader. (Trots att jag åkte bakvägen ut - den andra var ju helt avstängd). Och under vigseln fick jag (dock med hjälp av mikrofon, tack och lov) överrösta bevakningshelikoptrar, flygplansuppvisning och kanoner. Så jag märkte av bröllopet även om jag inte såg det eller var med i folkyran.


    Men det är underbart att de verkar så lyckliga!


    Sonja68 skrev 2010-06-21 10:25:04 följande:
    Vad tyckte ni om Bröllopet med stort B??Eller såg ni inte?Jag hade bestämt mig för att inte se, men sen så låg jag sjuk hela lördag och tv stod på i bakgrunden så jag såg lite grann i alla fall. Man blir varm i hjärtat när man ser hur påtagligt kära de är i varandra, Victoria o Daniel. Länge leve kärleken!
  • Cantaton

    Så var jag redan igår, men då skulle jag ju sjunga på dop och öva in en helt ny sång, (bokningen kom fredag eftermiddag) så jag var uppe i ottan och övade. Åkte iväg till kyrkan och sjöng och var så fruktansvärt trött. Shoppade lite i stan och sov sedan på soffan. Idag gör jag dock inte heller alltför många knop. Tar hand om förhållandet och mig själv. Så sambon och jag var ute och åt lunch, sedan var jag hos psykologen som jag gått hos angående allt med pappa. Och på vägen hem gick jag in till husläkaren (passade på att byta mottagning då jag inte gillar "servicen" där jag var inskriven...) för att kolla upp min laktosintollerans. När jag som en svit av oron över pappa fick magkatarr åkte jag också på laktosintollerant. Trodde att den var sekundär och därmed övergående, men nu tyckte jag att det hade gått lite väl lång tid... Det tyckte läkaren också, så han tror att den är bestående. Men han ska beställa hem mina journaler från sjukhuset där jag låg i påskas och från min förra husläkare som behandlade magkatarren. Så att jag slipper göra samma utredningar igen. Sen i början av augusti ska jag tillbaka och göra eventuella tester.


    Passade också på att fråga om vaccinering inför Turkietresan, och insåg att jag nog bör ta Twinrix, så det ska jag göra på onsdag.


    Nu ska jag ta det lite lugnt en stund.


    MittiPrickBrud skrev 2010-06-21 14:17:59 följande:
    Hej alla fina tanter!Precis som Canta så missade jag ju Bröllopet B pga att jag sjöng vid ett annat bröllop. Jag hade så gärna velat se Viktoria och Daniel, men såg i alla fall lite av sammanfattningen igår kväll. Det var fint. Vilken fin klänning hon hade!Idag är det lite dagen efter för mig, helgen var så intensiv och nu är jag helt slutkörd känns det som. Vet inte riktigt vad det är med mig men magen är i olag och jag är trött. Egoinlägg!
Svar på tråden Tantvarning del 8