• Svar på tråden Tantvarning del 8
  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-06-29 14:40:28 följande:
    Stressar in och säger hej och hej då. Jag jobbar hela tiden och när jag itne jobbr så måste jag hålla på med toastmadame grejjer, åkte på att arrangera en sista minuten möhipppa också...   Men idag har vi hunnit med en snabbvisit på stranden och jag har invigt fina tankinin Puss på er och ha det bra

    Hej, hej och puss själv!

    Ta det lugnt nu, tänk på Julle!

  • Soldemor

    God förmiddag, ladies!

    Ev kan det bli så, att maken går med på matrumsmöblerna! Jag får måtten via sms idag, så jag kan mäta om det funkar, hoppas!

  • Sonja68

    Imorgon ska vi ha grillfest på jobbet, på kvällen alltså. Ska bli kul

    Hoppas bara det inte regnar!

  • dfk

    Sonja, det såg smarrigt ut med pastan, tack för middagstips! Lite lagomt enkelt men ändå lite "extra".
    Man har inte samma hunger nu när det är så varmt eller vill inte stå och laga så mycket varm mat, man får påminna sig om att dricka mycket. Känner mig lite matt i värmen. Vart sugen på salt lakrits så man behöver nog återställa balansen med salter och vätska i kroppen! Köpte en ny sort med afrikanska smaker på mineralvatten.

    Jag har fått utbildning i vårt nya kassasystem, är helt tom i huvudet efter all information. Helt nytt sätt än det man är van vid. Men men man lär sig  väl det också sinom tid! Det är tur att det var rätt lugnt i butiken så man fick stå och prova lite med alla nya funktioner.

    Nu är vi i slutkulmen på renoveringen, tjihooo!!! Snart kan vi slippa att bo i kartongberg blandat med bråte. Man blir ju helt galen till slut, var man än vänder sig ligger det grejjer! Det känns kul att få börja bjuda hem gäster igen.

    Kram på er i värmen!

Svar på tråden Tantvarning del 8