Inlägg från: Uppsalabrud2010 |Visa alla inlägg
  • Uppsalabrud2010

    Att bli gravid

    Vi vill gärna försöka att skaffa en liten så snart det går efter bröllopet. Hade bestämt att jag skulle sluta med NuvaRingen samma dag som bröllopet är, men nu har jobben satt lite käppar i hjulet ;-(
    Men jag hoppas att vi kan försöka så snart som möjligt ändå!!

  • Uppsalabrud2010

     


    BrideandGroom skrev 2010-05-08 23:09:56 följande:
    Hej! Vi ska oxå börja skaffa barn efter vi har gift oss. Längtar så för har velat detta i några år nu. Men min kloka blivande man har sagt att vi ska gifta oss först..och det är jag glad för idag. Men sen j-r. :0) Är bara så orolig att det inte ska bli något för man vill så gärna. Hur ska man få bort sånna tankar i huvudet? Är en orolig själ hela jag. Men längtar såååå efter barn..  

    Jag är också jätteorolig! Har aldrig varit gravid, har iofs aldrig försökt, men eftersom jag aldrig har varit det så vet jag ju inte om det funkar. Man blir lite nojjig!

    Det där med att folk börjar tjata om barn nu när man ska gifta sig känner jag mycket väl igen! tror inte att det är någon i hela bekantsakpskretsen som har "missat" att fråga det! Nu är vi iofs 30 och 32 och har varit tillsammans i 10 år snart. Men vi har liksom satsat på jobben. Nu börjar vi dock bli sugna på en bebis.

    Har hört att man inte ska bli gravid under de första månaderna efter att man har plockat ut sin P-ring. Någon som vet något om detta?

  • Uppsalabrud2010

    Ursäkta stavfelen, hade lite brådis när jag skrev!

Svar på tråden Att bli gravid