• Lorran

    Hjälp, jag kan inte sova! :(

    Personligen tycker jag inte du ska försöka få tag på någon receptbelagd sömnatablett natten före bröllopet. Och om du gör det så föreslår jag att du prövar den någon eller några nätter före. Min erfarenhet av sömntabletter är att man dagen efter kan känna sig som en zombie. Alltså jag menar inte "lite seg" utan som en lobotomerad snigel ungefär. Det beror helt på hur DIN kropp bryter ner tabletten. Ett par gånger har jag mått rejält illa dagen efter och i vissa fall tillochmed kräkts. Du kommer med största sannolikhet ha tillräckligt med fjärilar i magen den dagen.

    Däremot kan du pröva apotekets sömnhjälpmedel. Inte så starka och kan nog hjälpa lite iaf. Om du kör receptbelagt så skulle jag rekommendera Theralen. Så milt att man ger det till barn i vissa fall. Dessutom verkar ju dina svårigheter ligga mer i att behålla sömnen än att somna in.

    Om du nu skulle vakna på den viktiga natten så kan du prova att klä på dig mjukiskläder, gå till vardagsrummet med extremt mysig filt, öppna ett fönster (om det inte för kallt) sätt på en film med låg volym som du knappt hör och lägg dig i soffan och blunda och lyssna på mummlet. Inte emd avsikten att somna utan för att ja, lyssna på mummlet.För eller senare kommer du somna om därför att det är så avslappnat och att du inte "borde" somna med tvn på, kläderna på, fönstret öppet och i soffan. Kan vara värt ett fösrök kanske.

    Lycka till

Svar på tråden Hjälp, jag kan inte sova! :(