• FruTez

    Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.

    Bauti: Jag förstår PRECIS hur du känner! Och då har jag tyvärr ännu större bomber!! *blääää* Vi får gå och shoppa plastikkirurger ihop, hihi!

    Nibla: Gött!!

  • FruTez

    Bauti: Jag har också tänkt samma, o jag orkar gå igenom hela vårdkedjan. Har hört att de brukar gå efter BMI och sånt och då är jag alldelles för tung... Du får tipsa mig mer om den doktorn imorgon!

  • FruTez

    Nibla: Grattis till nya jobbet!!

    Linum o Bauti: Tack för supertrevlig fika igår. Lilla Sirirumpan och Cleo är för söta!

    Linum: Man slutar aldrig att försvånas över folk. Ungefär som att DU som har köpt maskinen och har rummet maskinen ska installeras i, att det är du som har fel, för det STÅR ju faktiskt en helt annan maskin på pappret! Jag menar, hallå eller! Hahaha!

    Jag blev av med min Traderaoskuld häromdagen och igår fick jag varan såld! *tjohoo!* Nu ska jag leta efter fler saker att sälja. Nån som har nått bra tips, nånting som kan vara bra att tänka på när man säljer saker? Tex. paketering av varan, leverans, betalningar m.m. Försökte läsa allt som gick att läsa, men känner mig fortf. lite osäker!

  • FruTez

    Ja, Bauti är ju värsta proffset på att sälja och är defintivt igen oskuld!  *hehe* 

  • FruTez

    Nibla: Usch va jobbigt det låter. Verkligen skönt för dig att du ska byta jobb snart!

    Bauti och er andra, trevlig Valborg!

  • FruTez

    Idag har det varit dop för lilleman! Vilken tur vi haft med vädret. Synd bara att det inte var liiite varmare, men som sagt, superskönt med sol och blå himmel! Allt gick jättebra och jag är supernöjd med dagen. Lillen skötte sig bra, han tittade prästen djupt i ögonen när han pratade med honom och sa inte ett knyst när prästen tog honom för att skvätta vatten. Fast han blev så trött mot slutet och då blev han jätteledsen och stora tårar rullade ner för kinderna. Efter kyrkan var han så trött så han däckade i nästan två timmar!! *wow!* Nu har jag nog städat klart det mesta så jag ska slappa lite i soffan, ta ett glas alkoholfritt vin och andas. Hoppas allt är bra med er töser!!

  • FruTez

    Carma, inte kul att inte få sova ordentligt. Jag förstår va du menar. Har ju samma sak med min lille kille. Inatt sov jag faktiskt i gästrummet så fick maken ta "nattpasset" för första gången på lääänge.  Lillen somnade kl 22.00. Vaknade vid 00.00, sedan vid 02.00, sedan 04.45 och sedan 05.45. Sista gången fick jag stiga upp för då var det dax för mat. Kändes skönt att maken fick prova på att vakna en miljard ggr. per natt. Lättare för honom att förstå varför man är trött och seg i skallen. Är glad över att det faktiskt var han som föreslog det så han har nog ganska stor förståelse ändå!

  • FruTez

    Bauti: Du som kan detta med tradera, va exakt menas när de skriver: "jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmail?"

  • FruTez

    Ok, för när jag sålde en grej där så var jag tvubgen att skicka ett mail till köparen, Får läsa på lite. Brukar du använda vinnarmailet?

  • FruTez

    Carma: Hur märker du att mjölken är på väg att ta slut? Jag tror att min mjölktillgång svajar lite. Försöker ge extra i form av tillägg när jag misstänker att den inte räcker till, men lillen som varit så duktig att ta flaska förrut vill inte längre.... *muttrar* Vet inte vad jag ska göra... Man ska ju inte behöva "fightas" med lillen. Nästa vecka på fredag ska jag följa med jobbet till Liseberg och då kommer maken att få ge lillen 2 kvällsmåltider efteswom jag inte är hemma. Undrar verkligen hur det ska gå??!

    Ursäkta att de blev så mycket barnprat, men jag var bara tvungen, hihi!

    Carma igen: Gott att dudden fick Ok stämpel i baken, hihi! Berätta mer om den där marknaden?

    Jag funderade på att bjussa mammorna i min mammagrupp på lunch nån dag. Känns lite som att det är min tur nu. Fast jag vete tusan vad jag ska bjuda på. Någon som har bra tips på superenkel och snabb mat att bjuda på? Kanske nått som jag kan förbereda nån dag innan?

  • FruTez

    Linum: Låter nice! Hör av dig när du vet i Juli det gäller!

  • FruTez

    Hej girls!

    Kan tänka mig att del flesta har mycket att göra nu och snart är det midsommar och semestertider, gott!!

    Hoppas allt är bra med er töser iaf. Kramelur!

Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.