• FruTez
    Äldre 31 Mar 11:54
    22171 visningar
    198 svar
    198
    22171

    Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.

    Då var det dax för att öppna upp ännu en ny tråd!

  • Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.
  • FruTez
    Äldre 31 Mar 11:54
    #1

    Tjingeling!

  • FruTez
    Äldre 1 Apr 11:00
    #9

    Carma: Försökte att skriva en kommentar på din blogg, men den där texten som man måste skriva i syns inte alltid. Det är nog nått med min dator. Ville bara säga att jag tycker det låter undrbart när din lilla tös är så fin med lillebror. Har tänkt många gånger att näää, jag ska minsann inte ha flera barn, men så läser jag om hur go er lilla är med E och då tänker jag, att ja, kanske en till nån dag! Hihi!

    Nibla: Vilket busfrö! Förresten, nu är det "imorgon". Va är det för spännade saker du har att berätta?

    Nides: Kniper tummar och tår för att det blir sol på söndag!

    Det är nått fel med vår telefon hemma... Tur att jag har mobilen! Det felet gör så att Internet funkar väldigt svajjigt med... Tyvärr är det ju påsk så detta kommer vara över hela jädra påskhelgen. Jag upptäckte felet och felanmälde igårkväll... 3-5 arbetsdagar beräknas felet ta. Maken berättade att våra grannar varit utan telefon i 14 dagar!! *muttrar*

    Hoppas alla får en trevlig påsk! Kram!!

  • FruTez
    Äldre 1 Apr 19:28
    #14

    Bauti: I den takten C växer går väl ut gymnasiet snart, hihi!

  • FruTez
    Äldre 3 Apr 10:49
    #17

    Fattar inte varför jag ofta inte kan göra inlägg i era bloggar? Den där rutan med text som man ska skriva av syns inte.... *muttrar*

    Frujj: Denna gången var det i din blogg som jag ville lämna en kommentar. Iaf... Killarnas rum blev superfint och jag gillar verkligen tapeterna i rummet! Verkligen snygg!

    Gla påsk på er allesammans!

  • FruTez
    Äldre 11 Apr 22:06
    #31

    Linum: Kul att höra lite om Siris födelse. Stort grattis åter igen till nya familjemedlemmen!!

  • FruTez
    Äldre 14 Apr 10:05
    #38

    Linum, jag kommer också gärna och hälsar på!!!

  • FruTez
    Äldre 15 Apr 10:59
    #42

    Bauti: Hoppas det går bra med allt idag!

    Måste bara skriva av mig lite om en, enligt mig, komisk grej. Det var ju 40 år sedan svärmor hade småbarn och det är ju mycket som har hänt på dessa åren. Trots detta så envisas hon med att slänga ur sig både det ena och det andra. "Nej, håll inte honom stående, det är inte bra för benen, han kan få ont" osv osv osv. Jag brukar strunta i henne, för det är ju trots allt mitt barn, men igår sa hon en sak som fick mig att börja skratta. Lillen har utvecklats jättemycket på sistonde. Små och stora grejer. Har bla. upptäckt att han är kittlig på låren. Så skulle jag visa detta för svärföräldrarna igår och satte igång att kittla lillen lite försiktigt på ena låret. Då säger svärmor med allvarlig stämma: "Nej, inte kittla honom, han kan börja stamma!" Det var nått av de mest komiska jag hört från henne på länge, haha! Jh har då aldrig tidigare hört talas om detta fenomen. Tänk om man kommit på detta tidigare, då skulle vi sluta kittla våra barn och inte ha några vuxna stammare! Hihi!

    Nån som varit med om liknande?

  • FruTez
    Äldre 16 Apr 10:37
    #49

    Linum: När BVC tanten var hemma hos oss så vägde hon lillen, svarade på frågor, delade ut broshyrer och gav oss information om allt möjligt.

  • FruTez
    Äldre 26 Apr 19:04
    #74

    Abbe: Tackar! Förresten, nu måste du ju tala om när det sänds!!!

    Bauti: Antar att du ska minimera dina tillgångar? *fniss* Jag kommer DEFINITIVT att göra det, för jag har växt ur alla bh kupor som finns att köpa i sverige. Hmm... lkanske ska flytta till USA och bli en big-mama?

Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.