• Cuddly

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Oj vad kusligt tyst det har varit här ett tag. Hoppas att blomsterresan gick enligt förhoppningarna ;)

  • Cuddly

    Hörrni, jag tror att fästmannen och jag har börjat få kalla fötter... för det här med att planera bröllopet. Känns som att det är så mycket och så överväldigande och så nervöst och så... tänk om det inte blir den där trevliga och underbara känslan för alla som blir bjudna. Tänk om mina föräldrar börjar bråka... de har ju inte typ pratat med varandra, bara ett par ggr sedan de skildes när jag var nio. Hu! Jag blir lite panikslagen. Skulle ju vara väldigt trist om man planerar och sedan blir det inte riktigt som tänkt. Kanske bara ska fly fältet och göra något helt eget...


    Men då berövar man sig ju själv på att få fira med släkt och vänner och de får inte en chans att fira oss och vår kärlek, what to do, what to do?????

  • Cuddly

    Ena sidan av mig vill ha det där brollopet med vit klänning och spatsera ner för kyrkgången...


    Andra sidan av mig vill bara gifta sig impulsivt på nästa utlandsresa...

  • Cuddly

    Björnisarna: Ja det hoppas jag också. Det är svårt att koppla bort familj och så för de betyder ju så mycket...

    Men, jag tror att den värsta känslan skulle vara att all planering känns som om den är gjord efter någon mall för hur ett bröllop skall vara... hur man planerar och utför ett bröllop från punkt a till punkt opersonlig. Drömde mardrömmar om det i natt.


    Men... jag pratade faktiskt om det med min M2B och nu känns det bättre :) Han hade också lite planerings ångest, så då var jag då verkligen inte ensam och det känns så mycket mycket bättre!!!!

  • Cuddly
    Sebastiána skrev 2010-05-21 10:09:45 följande:
    Märkligt. Enligt deras hemsida har de funnits i 20 år!
    Vilken sida var det? Jag googlade och tyckte att sidan och utbudet på klänningar såg lite skralt ut.

    Stämmer det att hon som är sömmerska också är syslöjdslärare??

  • Cuddly
    Sebastiána skrev 2010-05-22 15:53:13 följande:
    www.sidenateljen.com/sortiment/sortiment.htm Jo det är klart att utbudet är klent. När plagget är klart kommer ju kunden och hämtar hem det = det finns inte mycket där att titta på.
    Tråkigt att hon inte tagit kort på klänningarna innan de såldes. Hade ju säkert hjälpt mycket för andra som vill köpa och säkerligen henne själv ... tänker jag.
  • Cuddly
    Väntar på något skrev 2010-05-23 22:16:08 följande:
    Igår var det 3 veckor kvar till vår stora dag. Bröllopsnerverna börjar märkas . Det mesta är fixat men några småsaker återstår. Blivande mannen måste köpa manchettknappar bl.a. Imorgon ska jag till Red&Black på konsultation. Försöker hitta en bild på en frisyr så att jag har något att visa. Tänker mig någon variant av halvuppsatt med diadem. Annars går jag mest och väntar på att de sista justeringarna på klänningen och ringen ska bli klara. Det känns helt overkligt att det snart är dags. Vi har ju planerat i nästan 1,5 år
    Jag har förstått att det är många som går till red and black, men vad är det för ställe.. var ligger de?
    Dem måste ju vara väldigt bra om det är många som går dit.
  • Cuddly
    Väntar på något skrev 2010-05-27 09:57:11 följande:
    Vet inte om det är bättre där än någon annanstans egentligen. Men priset var bättre än de flesta ställen jag kollade så det var därför valet föll på henne. Salongen ligger uppe på Sandbacka. www.redandblack.nu/
    Oooo.. tack för tipset. Hade jag vetat det här tidigare hade jag försökt fixa det till möhippan för min väninna. Synd, men nu är ju allt redan planerat.
  • Cuddly

    Hallå... Tänkte höra mig för om fotografer. Hittade till LumorFoto.com och tycker att de verkar väldigt bra till rimligt pris. Nu undrar såklart jag och min Man 2 B om vi känner någon som anlitat dem eller om ni själva har anlitat dem... Vad tycker ni? Hur har de varit?

  • Cuddly
    Björnisarna skrev 2010-06-02 21:22:19 följande:
    Vi hade sista OSA datumet i söndags och än är det en handfull som inte svarat, folk vi nästan från början räknat med inte ska komma så dte var föga förvånande dock.. Men vi som från början hela tiden trott av vi blir max 50personer är nu uppe i 80!! Nästan ingen vi bjudit bor i Umeå så vi trodde inte att så många skulle ha möjligt att komma, helt otroligt!:) Otroligt glada är vi! Vi bjöd 98personer så vi har inte fått såå många nej :) Cuddly: Aldrig hört om de men vi har anlitat Anna Thurfjell som jag bara hört massa bra om! Kika in på www.annathurfjell.se Pälsboll: Vart ska ni beställa blommorna å tårta ifrån? Vi fick ett efterlängtat brev från PRV idag också.. efter att ansökt om massa nya efternamn som vi fått avslag på pga att de var för lika andra, m.m, har vi idag fått ett besked om att ett efternamn vi ansökt om att få nu ska kunggöras! Så om ingen klagar på det under den månaden den ska kunggöras så får vi heta så, hoppas hoppas!:) Förstår dock inte hur vi ska göra med hindersprövningen då kunggörelsen är klar 7 juli och vi gifter oss den 17juli! Iiih, måste nog ringa skatteverket och rådfråga... :S
    Super nyfiken! Vad blir efternamnet? :)
  • Cuddly

    Är det verkligen ingen som vet något om LumorFoto???


    Åh, jag gläds så mycket för er alla med att det går så bra med bröllopsplaneringen... Än är det länge kvar för mig och min blivande make.

  • Cuddly
    jeanette85 skrev 2010-06-10 22:42:41 följande:
    påfågeln: Tack ja vi har kollat lite olika antenativ och hit och dit. vi gifter oss juh inte förän nästa sommar men det underlättar om man vet vad man vill. vi har varit inne på sävargården eller viktor i stor sett hela tiden men sedan började jag tänka till lite ska googla får jag se och återkomma=)
    Åh vad jätteroligt att höra. Jag och min fästman kommer nog inte gifta oss förrän .. inte nästa höst men hösten därpå... tror vi. Vi har varit inne på att anlita Sävargården/Viktor för vi har haft så bra kontakt med dem i flera år. Varit där och ätit och diskuterat mat mm. Kan vi hålla kontakt fram över så jag får höra hur ni tycker att ett samarbete inför erat brollop går???
  • Cuddly

    jeanette85: vet så klart att ni säkert inte har bestämt att anlita dem definitivt än... men om ni gör det... snälla låt oss få veta hur det går :)

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3