Inlägg från: empa83 |Visa alla inlägg
  • empa83

    Augusti brudar 2010

     


    7 Augusti
    Trollmor 86
    Kickelina
    Lelay
    IdaEric
    Superstarfia

    14 Augusti
    Moi Mokulat
    E o D Tholin
    germanbride
    Mrs Kay
    Empa83

    21 Augusti
    Varmiz
    VanessaB
    HeRo
    cire

    28 Augusti
    cplusj
    lyckan ler 


    Pemzan

  • empa83

    god morgon! jag hoppas också med! den 14:e är det för oss. Det mesta är nog check men, vi ska vara utomhus och vet inte exakt vart och vad gör vi om det regnar??

    det där med vikten är ett problem här också, har gått väldigt mycket och väldigt fort, så jag tror inte att det är någont problem att tappa det, brukar vara ganska lätt om det inte riktigt satt sig än, fettet alltså;)

    Ska nog till en florist idag och hör å häpna, mannen vill följa med!!! han som bara blänger på mig annars när jag pratar bröllop;) 

  • empa83

     


    Skimmra skrev 2010-06-01 13:23:10 följande:
    Nu la jag till oss den 14 augusti. Bröllopsklänningen hänger i garderoben och skorna är beställda. Vi håller på att titta på bröllopsresa som troligtvis kommer att bli i början av december då vi planerar att åka på safari i Kenya eller Tanzania och sen sol och bad på Zanzibar. Någon med erfarenhet av safari och eller Zanzibar??

    min tärna har varit där, i vintras, hon tckte det var helt fantastiskt! hummer till frukost tror jag de hade på det hotellet de bodde på;) bilderna är gryma, fick se leon å allt annat coolt på väldigt nära håll!

  • empa83
    Skimmra skrev 2010-06-01 22:23:28 följande:
      Åh det låter hääärligt (ääääälskar hummer ) kan du fråga din tärna vad hotellet hette? Vore jättetacksam!!
    ska kolla upp det!
  • empa83
    Superstarfia skrev 2010-06-02 09:10:59 följande:
    Våran bröllopsplanering har stnnat upp helt efter ett chockerande besked om att jag är gravid.. Så nu blir det ju lite annat som måste fixa.. kommer jag komma i klänningen??? ;)
    Gud vad roligt! jag vill också upptäcka att jag är gravid men jag upptäcker bara mens varje månad... vi försöker ju inte heller men har varit utan skydd i 8 månader...

    Om du bara är i vecka 13-14 då borde det går bra, på de flesta syns det inget då;) Hur ska du göra på bröllopet? vin å så menar jag? kanske lite tidigt att berätta för alla då? Gud vad spännande!


     


    förövrigt tog jag på mig en väldigt oskön bh till jobbet idag....

  • empa83

    Man kan gifta sig i vad man vill! jätte fin klänning, lite exotisk;) tror att min mamma också beställer där ifrån, hon har varit nöjd.


     


    Själv börjar jag bli stressad över dukning, blommor och det att vi ska ha välsingelsen utomhus. Måste nog fixa ett tält som vi kan vigas i om det skulle regna... såg ett på Jysk, jättefint i svart smide med vitt tygtak, kostade bara 1300 och det kan vi ju ha på landet sen;) Hur har ni andra tänk med dukning? jag hade tänkt ha ganska mycket levande ljus, men vem ska byta ut om de slocknar? sen hade jag tänkt (maken skiter i detta;) ha singel blommor i smala vaser och några lägre bulliga in emellan, lite inte bra nu när jag skriver det, men jag tror ändå att det kan funka, vad tror ni?

  • empa83
    Skimmra skrev 2010-06-01 22:23:28 följande:
      Åh det låter hääärligt (ääääälskar hummer ) kan du fråga din tärna vad hotellet hette? Vore jättetacksam!!
    "afrikasafari och hotellet hette sultan sands. Det var GRYMT! Svensk kock! Rekommendera att uppgradera boendet till bahari-rooms (tror jag dom hette) och att ha med isg små valörer för man får betala dricks hela tiden! "

    Detta är vad min tärna skrev till mig, hoppas det är till någon nytta! =)

  • empa83

    Båt låter ju fantastiskt, men jag lovar att jag hade trillat i om jag skulle åka båt...;) vi kommer vara vid en sjö iaf, det få räcka med vatten för mig;)


    Anledning till att vi inte har kyrka är för att min man är väldigt inte troende mens det är viktigt för mig, så vi träffade av en slump en barndomskompis till honom som är präst numera och han gick med på att viga oss, det tycker vi båda känns toppen!

  • empa83
    Skimmra skrev 2010-06-03 16:18:03 följande:
      Tack så mycket för svaret och feel free to ignore mitt meddelande till dig i gästboken, var lite för snabb på knapparna så jag såg inte att du hade svarat här i tråden
    var lite för snabb på att svara i gästboken också;)
  • empa83

    Vi kommer inte heller betala något, vi kommer ha min mans kusin. hon är hobbyfotograf men väldigt duktig. har en egenhemsida med massa fina bilder på och när hon fotar har en massa sånnadär paraplyer å grejer;)

  • empa83

    hämta ringen redan?? min får jag inte hämta förrän veckan innan... mest för att jag är hopplös och faktiskt skulle använda den;) Vad ska du har för ring?

  • empa83

    Vad roligt för er=) vill också ha min å titta på! tycker det ser lite tanigt ut med den jag har nu, gillar smala ringar men när man bara har en ser det väldigt tunnt ut! har allians på 3mm nu och nästa, enstens, blir 3,5mm + 1,5mm i vit guld (de andra är i rött) att i mellan. så totalt blir de 8mm.

  • empa83

    Lyckan ler: jättefin ring! konstigt att de inte kunde säga exat pris... när jag lämnade in guld till min så hade jag fått min svärmors mormors vigselring att smälta ner, den räckte inte riktigt men jag lämnade även in min mammas förlovningsring(ville dock inte ha den i min ring då min föräldrar är skillda) hon vägde ut hur mycket som fattades och tog av mammas ring som bet för det guldet. fick exat pris med engång;) Sen har de varit så snälla att de hittade en 0,59c sten till mig när jag beställt en 0,55c;)


    Men bra pris fick ni för den ringen, ser väldigt fin ut;)

  • empa83
    Sörön10 skrev 2010-06-06 23:47:38 följande:
    Provgjorde tårta idag! ÅÅÅ så gott, jag tror jag smäller av! =) Moussetårta med vit- och mjölkchokladmousse på chokladtryffelbotten! Såå gott!  Håller på och finslipar receptet innan det ska lämnas till våra mammor för bakning! 
    Delar du med dig av det receptet? låter ju helt gudomlig!!!
  • empa83

    tycker det är väldigt jobbigt att man inte bara kan få saker gjorda med en gång! som blommor.. Jag lessnade på att leta blomsteraffär så när jag å min träna var på NK tog jag den där. men man måste ju boka tid för konsultation å sitta ner å prata om det hela, är det bara jag som inte har tålamod med sånt här??

    Något annat roligt är att min man vet att vi var ut för att fixa buketten men har inte frågat hur det gick, blir så less på han ibland:( han kan verkligen inte bry sig mindre... sen ibland ska han vara så himla engagerad och styra och ställa, men ska man vara med och planera får man var med i allt, inte bara sätta ner foten för att det blir dryt! Om jag ska gnälla lite till så upptäckte jag idag att jag kommer få mens dagen innan vigseln... bara att börja med p-ring igen som jag slutade med för 8 månadersen, eller bli gravid;)

    Hittade sjukt fina underkläder iaf! men måste vänta tills klänningen kommer från USA innan jag köper så att inte man kan se spets eller så igenom.

    usch, nu känns det bättre;) 

  • empa83

    ....102.500:- ca 30.000:- över vad vi sa, kanske han ska få sätta ner foten när det blir dyrt... *skäms* 

  • empa83

     


    fryser skrev 2010-06-10 20:58:45 följande:
    ok. jag använder p-ring o tänkte om de är som p-piller. att man bara börjar typ på en ny ring med en gång..om det inte går ska jag kolla upp primolut-nor

    går jättebra! jag har väldigt problem med mensvärk så när jag har haft p-ring har jag haft mens varannan månad bara. ta bara ut den å sätt in en ny! super enkelt! har inte haft några problem med det, det är gyn som har givit mig rådet att göra så och det är därför jag tänkt börja igen.

  • empa83

    vill du inte hoppa över helt så kan du han inne den i 4 veckor, men det kanske du vet... Det kanske inte räcker tidsmässigt heller;)

  • empa83

    idag har jag beställt bukett. ja, roligare än så blir det inte...

  • empa83

    hahaha sånt är kul! vi slipper göra allt sånt då vi har lagt det på våra tostmasters. enligt dem kommer vi ha en grävling som bär ringen, en utter i dopfunten som knäcker nötter, 10 dvärjar som kör oss i en vagn, en örn som ska landa på makens axel bärandes på en dvärj, om vi inte får tag på en grävling, så ska dvärjen sätt på ringen på mitt finger, festlokalen skall bli till en stor bulle så alla kan äta från väggarna, låtarna ska vara "oooo lalal jag vill ha dig" och någon annan konstig låt jag inte kommer ihåg och skäggiga damen skall servera bål.


    Tror nog att de kan klura ut något skojj. men just nu är jag rädd för mitt egna bröllop...

Svar på tråden Augusti brudar 2010