• Izunia

    Summan av allt, spring edition

    Hej hej! Jag har väntat in den nya tråden och nu hittade jag den äntligen.
    Har precis kört pappa till svågertorp då han skulle till flygplatsen och sedan körde jag miss J till dagis. Som vanligt var hon överlycklig att vara där, men dessvärre var en pojke på dagiset minder lycklig när mamma slkulle gå. Deras inskolning har ju pågått sedan oktober... och det går minst sagt inte särskilt bra. Han skriker och gråter tills han kräks..Det ger ju inte särskilt god harmoni bland de andra barnen heller då de säkert blir oroliga av hans hysteri. Men det är ju bara att bita ihop.

    Hela helgen har inneburit jobb. Massor med jobb. Fredag/lördag Gdansk, söndags Milano, igår London och sena kvällar - tidiga mornar (nätter!). Nu är jag ledig tills fredag och det ska jag njuta av! Det är inte länge till mannen är hemma igen. Han kommer hem 5 april så tills dess är vi på egen hand. Som vanligt. Men det går bra. Vi sköter oss själva lätt och det har varit mkt hjälpsamt med pappa här. Men mamma bor ju inte långt bort så vi får fortsatt avlastning.

    Nu är jag redo för våren.. Vårskor, vårjacka, vårkläder, solglasögon, antioverall och handskar... Nån mer??

    Gemma kul att höra att de har kommit igång med huset.. även om jag får lite ont i magen av att höra hur mktsm ska göras, men tänk så fint det blir sen! När allt ät klart. För det blir det. Vad har ni för estimated time of inflyttning?

  • Izunia

    Hej vad händer här? Jag sitter på hotellrum och tittar Let´s Dance och äter godis..

  • Izunia

    Mlle stort stort grattis!! Gud så roligt! Undrar också när BF är ca...?
    Ja det är riktigt bra omvårdnad du får där. Se till att de tar väl hand om dig!

    Jag vill också till NY... Får se om jag och mannen tar en tur till hösten kanske. Får åka när det är lågsäsong på flyget. Typ i november kanske.. usch då blir dte kallt!

    Lapinette vad trevligt med Luxemburg och all champagne.

  • Izunia

    Mörk ängel - jag tror precis som Lapinette att man kanske ska åka fler vuxna på en skidsemester (gärna med nån som inte åker skidor )om man åker med små barn. Vi har en dotter på 20 månader och det funkar finfint att dra med henne på alla typ av semestrar. Skisemster funkar för oss då min man jobbar i en skidort men inte åker skidor. Tur för mig!

    Nästa år blir hon 2,5 år och då ska vi introducera skidorna för henne.

  • Izunia

    hej tjejer! Det var evigheter sedan men det har varit hysterikt på jobbet! Antingen satt man och rullade tummarna eller så har man suttit fast på diverse ställen.

    Happy vad roligt med ert beslut och det verkar som ett bra sådant!

    Jag har en vecka med jobb, tvätt, strykning, inköp, mamma-fest och valborgfirande innan vår semester om exakt en vecka!! Jag längtar verkligen till solen och kan knappt bärga mig!

  • Izunia

    Lycka till med all flytt och diverse resor allesamman!

    Har precis varit på tivolit och J har åkt sin första karusell! Hon ville inte gå av och fick åka flera turer på både tåget och vanliga karusellen. Vilken glädje! Inte det minsta rädd. Sedan gick jag och mamma för att fika i parken och sedan ville ju miss J springa runt.. även om jag var precis efter henne stack hon ju iväg mot trapporna och trillade med huvudet i trappsteget! Skräckslagen såg jag framför mig hur hon slagit ut framtänderna men såg att det var näsen som åkt i. Den var uppskrapad och såg lite tillplattad ut så jag fick panik att den var bruten... Hon var såå ledsen och detta barn gråter aldrig när hon trillar. Men jag fick röra näsan och den var inte bruten utan bara uppskapad. Så vi satt och kylde ner näsan med vått papper och hon var så snäll så snäll. Min stackars lilla älskling. Hon är hur glad som helst nu och har helt röd näsa.. Undrar hur den kommer att se ut imorgon?

    Om några timmar åker vi till flygplatsen för att åka på semester! Hoppas näsan läker snabbt i saltvattnet och solen!

  • Izunia

    Hej alla!

    Tillbaka från semestern redan en vecka nu, men det har varit så mycket att göra att jag inte tagit mig tid att skriva...

    Semestern var underbar med sol, härliga stora bufféer, bad, DAGIS, och drinkar.. Känns väldigt bra när man går och plockar allt man vill äta och dricka utan att behöva betala nåt extra faktiskt. Vi brukar normalt spenadera väldigt mycket pengar på just mat och vin. Varmt väder hade vi, ca 30 grader. Dock var det lite molningt några förmiddagar men det klarnade alltid upp. Förutom sista dagen då det var storm.. typ. Trist men vi kom hem bruna ändå!

    Lapinette I like your shoe-fetish! Ingen gillar skor som du och jag!
    Ha en underbar födelsedag!!!

  • Izunia

    Hej hej! Hur går det för alla här inne?

    Lapinette vad trevligt att festen blev lyckad! Antar att det blev en massa goda ostar som nog inte svaldes ner utan gott vin!

    Här rullar "sommaren" på och vi väntar på den där riktigt varma solen.... Får vänta snällt lite till..
    Igår slog jag i min lilltå på vänsterfoten och jag tror att den är bruten... Annars ordentligt stukad. Helt blå och inte som satan gör det. Finns dock inte mycket att göra och i flip-flop kan jag ju gå. Ska jobba på måndag och det är inte säkert att det går. Tror inte att jag får ner foten i skon. Vi avvaktar och ser.

    Kan tillägga att miss J är blöjfri och har varit superduktig. Fösta dagen på dagis utan blöja igår och det är inga problem på stan heller. Vi har en liten potta under vagnen och det går hur bra som helst! Måste erkänna att jag är stolt. Hon är ju bara 23 månader.

Svar på tråden Summan av allt, spring edition