• Unic

    Utslag av katten?

    Kan man få röda prickar och uppåthöjdningar i huden som kliar utav katten? Hon är innekatt
    Har haft detta problemet väldigt länge och behandlats med kortison men som inte hjälper så jag undrar om det kan vara att jag är allergisk emot min katt.

  • Svar på tråden Utslag av katten?
  • Unic

    Har utslag på bröstkorgen och jag håller aldrig min katt men det är katthår lite överallt på kläder o så när man har katt.

    Ringorm går bort av kortison o det gör inte mitt :(

    Vet inte vart jag kan ha fått skabb ifrån om det skulle vara det. Det ända jag hade gjort innan utslag kom var att sitta i en soffa o på kontorsstolar på olika möten sen därefter fick jag mina utslag.

  • Unic

    Jag använder allergitvättmedel o helt slutat med sköljmedel :

    Okej för läkaren är säker på att det är eksem men eksem borde väl gå bort av kortison? Jag tror själv inte att det är eksem utan något annat för det kom på såna konstiga omständigheter.

  • Unic

    Jag har bara fått göra pricktest som innehöll massa kemikalier men inte mot djur eller mat.. vilket upprör mig för allt går så segt att gå och ha klåda hela tiden är inget roligt.

    Även när jag smörjer mig med kortison så har inte mina utslag något uppehåll heller utan blir värre..

  • Unic

    Blir röd av kortisonen och får ont. Min mamma var även utomlands precis innan jag fick mina utslag o jag fick jacka och kläder av henne men det var inte troligt att det skulle komma ifrån det tyckte de på sjukvårdsrådgivningen. Blir så arg ingen hjälper mig.....

Svar på tråden Utslag av katten?