Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Hjälp med tema

    ni kan ju antingen plocka mossa, eller köpa lådor hos florist/planthandel. Putsa bort lite jord o sånt, o lägg ut som löpare. Det med kristaller i och ljuskyktor som ser ut som lotusblommor eller näckrosor i kansek

  • KatjaB

    mossa som hänger, sk. trollmossa, vet inte vad ni har för budget men det är ju lite åt silvriga hållet o ger lite lummig känsla

  • KatjaB

    nja, fast jag menade sån som man köper.. det är ju en helt annan sort än den som växer i våra svenska skogar.
    vanlig hederlig grönmossa får man dock plocka


    Kattpoet skrev 2010-03-23 14:35:05 följande:
    Trollmossa korrekt namn skägglav får inte plockas i skog och mark.De flesta lavar är frilysta om minns rätt och det gäller en hel del mossor med.
  • KatjaB
    busan21 skrev 2010-03-26 11:38:18 följande:
    Tack alla mosstjejet men för att undvika att ämndet spårar ut så kan jag tala om att jag inte kommer använda mig av mossa tack ändå. Kom gärna med fler tips!!
    hahah Så lätt att det blir helt OT.

    Om tyll är för dyrt så finns ju täckväv/markduk på bygghandel tokbilligt som man kan dekorera tak och väggar med. Ha som underdukar så att de går ner till golvet och "fluffa till" vid ändrarna på borden.
    Mängder av ljus och ljusslingor är ju väldigt effektfullt, oavsett tema också

    Grodor och älvor finns ju också som passar till temat.

    När jag tänker på midsommmarnattsdröm tänker jag på teater och trollskog.. det finns ju såna där teatermasker som bara täcker ögonen som är rätt läckra. Såna vid ett barnbord eller liknande kanske kan vara nåt.
Svar på tråden Hjälp med tema