Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    Det var ju lite finurligt och kul skrivet. Inte är det en fuling alls! det är bara det att jag personligen tycker det är småjobbigt över lag att önska mig saker när jag fyller, och pengar känns ännu mer jobbigt att be om. vill gärna ha saker som jag önskar mig, men varje gång någon frågar som inte är i min familj tex så tycker jag det känns lite jobbigt och vill helst att de hittar på nåt de tror att jag gillar, eller frågar Simon om han har några tips, vilket han brukar ha.
    Så till bröllopet kändes det sådär jobbigt och alla frågar och jag vet inte riktigt vad jag ska svara.. hehe.

    Sen är vi ju småbarnsföräldrar, visst hittar vi på saker själva och ger varandra egentid men det är väl inte alltför ofta som vi gör något tillsammans utan barnen. Så det är nåt vi gärna vill göra då och då för att få lite tid själva. Hoppas på mysiga saker vi kan hitta på genom presentkort och liknande, blir lite romantiskt och kul att se fram emot också.


    CeKe skrev 2010-03-11 21:42:57 följande:
    tack allihopa Vi gjorde nog en fuling.. vi vill verkligen inte ha några grejer, det har vi tillräckligt av.. och pengar behöver vi definitivt till båten och även annat.. så vi gjorde ett rim av hela inbjudan! En del är ju lika som många andra här på BT och en del egenkomponerat Kan i efterhand tycka att det blev lite väl tiggigt, men orkar inte ens ångra det hela!I F kyrka ska bröllopsklockor ljudaoch vi har den stora äran att ............I valfria kläder bjudaDen 10 juli 2010 kl 15:00 är det dagsDå fyller vi kyrkan till maxMed middagsbuffé, tårta, dans och sångi G bygdegård från kl 17:00 vi fröjda oss natten långPå förfrågan utav er om vi en önskelista skrivit ner?Att önska oss något till hemmet är inget vi villdå vi bor så litet att det räcker tillEn båt med ruff är grejen för oss& vi längtar tills vi som vigda kan kasta lossEn slant önskas därför istället till dennaså vi i skärgår´n i framtiden kan ränna!
  • KatjaB

    mountainleaf: vad surt att färgen blev fel, men vitt med limegröna band låter fint och fräscht

    här har det varit lugnt på bröllopsfronten, har dock pratat lite med svärmor om maten och hon trodde också menyn vi valt blir bra Och så har jag bokat tid för klänningsprovning till nästa månad. Så nu är det inga onyttigheter alls.. har gått ner en del, men tror att det behövs lite till för att klänningen ska sitta som gjuten.
    Ska kolla med tärnan o mina systrar om de vill följa med då, vore kul med lite sällskap, o ingen annan har ju sett klänningen på så jag är nyfiken på andras åsikter

  • KatjaB

    man kommer inte till någon klänning via länken

    Mia 77 skrev 2010-03-12 09:33:55 följande:


    www.weddingsquare.se/default.asp klänningen lutar det åt... fast med lila detaljer istället
    sarahkka: hur länge är det kvar nu till förlossnignen? Börjar väl bli tungt nu
  • KatjaB

    vad fin! lite annorlunda med broderierna ner vid snörningen också.. får man fråga vad du fick betala för den?

    Mia 77 skrev 2010-03-13 17:18:12 följande:


    Har köpt klänning idag... det blev en bella absinthe... Betdydligt dyrare än jag tänkt mig, men den var bara så jag www.bella.fr/&model=9C05C3FA57EED0ED3 ABB686E7571113383A5C043
  • KatjaB

    beror nog på vem man frågar, min mamma som på 70-talet hyrde sin brudklänning för 75 kr hade nog tyckt att det var hutlöst dyrt

    Mia 77 skrev 2010-03-13 18:16:16 följande:


    Tack!6700 kr, så det var inte jättedyrt
  • KatjaB

    vilket härligt vårväder det är nu Barnen vaknade okristligt tidigt.. kl 6.00 imorse! Så vi har hunnit med både städning och långpromenad.

    Fick igår veta att den andra tärnan också är gravid. Kul för dem Hon har varit lite orolig för att hon inte skulle kunna få barn tidigare.
    Så nu får vi släppa den fina tärnklänningen helt, har kollat lite andra kläder men det är svårt att hitta nåt, klurar på den i mitt galleri som är vit, fast i gammelrosa med svart band i midjan och sidenros, och en svart underkjol som får sticka fram lite.. vad tror ni?

  • KatjaB

    jo, vi ska sy upp klänningarna, det var det vi skulle med klänning nr 1. Svårt att veta hur mycket båda tärnorna går upp från att vi måttat bara eftersom det är 3 månaders leveranstid. Men väldigt klockad klänning som är skuren under bysten blir det. Hittade en del fint som de ska få kika på.

    sajberpillan: åh vad trevligt. Vi ska träffa konditoriet på lördag, vet faktiskt inte om det är provsmakning eller bara en träff och prata igenom allt. Jag antog att det är provsmakning men kanske ska dubbelkolla.. vill ju veta hur det smakar innan man bestämmer sig

  • KatjaB

    sarahkka: har det kommit nåt med posten idag då? Om det inte kommer fram snart får du ju förstås tillbaka pengarna för frakten, konstigt att det tar sån tid bara

  • KatjaB

    ok, vi får se vad det var sen då


    sarahkka76 skrev 2010-03-15 12:46:24 följande:
    Jag fick en avi nu med posten. Ska hämta snart och se om det är det eller om det r det andra paketet jag väntar på.
  • KatjaB

    åh vad bra.. hoppas de höll också! Försökte packa så att de finte skulle gå sönder


    sarahkka76 skrev 2010-03-15 20:27:24 följande:
    Ja, det var chokladen Tack så jätte mycket!
Svar på tråden Juli 2010