Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    en korsett, väntar på att få hem den snart
    Beställde först en annan torselett, tror jag länkade till den, men sen vid närmare eftertanke så hade den så få skenor som var ganska så mjuka, att den när man satte sig ner böjde sig i skenorna, åt olika håll.. tänkte att det kanske blir jättebökigt med den under klänningen och gör mer skada än nytta.
    Så det blir en annan med massor av korsettskenor och satinsnören i ryggen som ser jättefin ut


  • KatjaB

    åh, vad skönt! pratade med vår dj idag, som är en gammal jobbarkompis till mig. de ställer upp gratis och kunde eventuellt ta med mixerbord o sånt också utan att vi behövde betala för hyra av grejor. Perfa!


  • KatjaB

    har inte heller sett sarahkka på ett tag, de har säkert fått bebben nu, mysigt med en sån liten igen.

    här hemma sover barnen och sambon är iväg på o lyssnar på en spelning där en kompis till honom spelar. Själv hade jag tänkt pyssla med placeringskorten men jag är helt slut! ska nog bara glo på film och småslumra i soffan.

    ballonger är klart nu till bröllopet också, men jag vet inte riktigt hur vi ska fästa dem. Tänkte att de skulle iallafall släppas upp i taket sen vid dansgolvet så gör det nog schyssta efftekter av ljusen.


  • KatjaB

     


    rosesarered skrev 2010-04-17 11:26:35 följande:
    Blir det inte väldigt varmt i juli med en torsolett eller korsett under klänningen? Jag bävar inför att gå och leta underkläder, är jag den enda i tråden som verkligen ogillar att köpa bh:ar? Under min klänning vill jag ha något som är lite snyggt och sitter bra samt ger bra stöd och lite "lyft". Jag har ju en axelbandslös klänning och jag gillar inte axelbandslösa bh:ar. Känns som att de flesta "drar ner brösten" om ni förstår vad jag menar... Freebra har jag hemma men det känns också obekvämt, som att den ska ramla av vilken sekund somhelst. Inte har jag lyckats få till den berömda klyftan med den heller Sarahkka, Stort GRATTIS!

    jag vet inte, men det är ju ganska så tjockt med tyg ändå redan så jag tänker att det inte borde göra någon skillnad 

    en bra balkonette bh som du kan ta av axelbanden på kanske kan vara värt att investera i. De på h&m brukar ju inte direkt vara så bra, de tappar ju formen så fort men hittar du någon på tex twilfit eller change så är det hel annan kvalité, de lyfter ju bysten underifrån så även fast du inte får samma push som på push-upen så gör det ändå lite verkan


  • KatjaB

     


    rosesarered skrev 2010-04-17 16:18:37 följande:
    Katja, kikade in på din blogg och såg att du lottar ur hårfloret. Har du ångrat dig? Jag tycker iaf att det är toppenfint

    nej, jag ska ha flor men köpte en hårkam som det ingick ett flor till också, så jag har två.


  • KatjaB

    zemra: ja, mycket har man ju "klart" när man drömt om bröllop länge, eller gått på andras bröllop och fått ideér om vad man själv vill ha och inte

    Jag trodde att jag ville ha långt halvuppsatt hår med korkskruvar och en tiara, kanske en kort slöja till. Men nu när jag har långt hår som visserligen skulle gå att få de där lockarna med så känns det inte alls "jag" ska ha en spansk knut i nacken och hårflor i 30-40 tals anda.


  • KatjaB

    oh no! mina föräldrar kanske inte ska vara barnvakt iallafall över natten med barnen.. de hade tydligen inte pratat ihop sig om det när mamma tyckte det var självklart och pappa inte tyckte det var lika självklart. Så nu vet jag inte hur vi gör Rent krasst så hade vi haft några backup:er att kolla med om de kunde ha varit barnvakt, om vi inte trott att det var klart. Nu är ju alla de redan bjudna på bröllopet så det känns ju rikigt illa att fråga någon av dem om de skulle kunna tänka sig se efter barnen sen.. det kan vi ju inte göra.
    Det löser sig väl men usch vad trött jag blir på allt trassel


  • KatjaB

    ja, det känns rätt surt. Grejen är att de var barnvakt på min systers bröllop, och då tänkte mamma att det var en självklarhet att de skulle vara barnvakt nu också. Så hon erbjöd deras hjälp varpå vi förstås tyckte att det var jättesnällt och pappa brukar iallafall bli rätt trött tidigt o så. Han är sån, inte så supersocial direkt.
    Men nu hade pappa tydligen blivit sur för att mamma inte kollat med honom vad han tycker och bara antagit att det var ok. Därav strulet, så de kan säkert vara barnvakt men det känns ju inte roligt om det inte själva ville riktigt egentligen.. annars hade vi ju inte kommit till det här läget nu.

    Vad ska man säga.. de borde lära sig att kommunicera bättre. Nu blir det ju lite struligt med vem vi ska ta istället, de ställer ju säkert upp men vi vill ju inte att våra barn ska vara någon till last, och de handlar ju inte bara om natten utan att någon ska kunna ta hand om dem när de tröttnat, vi kan ju inte själva kanske direkt dra från vår egen bröllopsfest kl 21-22.

    Och visst har vi sovit ihop förr, men för oss så är bröllopsnatten viktig. Det blir ju lite speciellt att man är bara vi två och inga barn att ta hand om, få mysa och bara vara vi. Dessutom på ett dyrt hotellrum som man kanske inte unnar sig var och varannan dag.

    Nåja, det ordnar sig, blir bara lite trött på detta strul .. samtidigt glad över att de inte kom på det här 2 veckor innan bröllopet!


Svar på tråden Juli 2010